Barnledig.

I helgen har vi myst och bara myst. Igår åkte Ebba till farmor vid 9, jag åkte till gymmet sen och så blev de 45 min core och 45 min spinning. Ena skriven på spinningskon hade lossnat så kunde inte använda skorna :( ledsna jag!
Sen åkte jag hem och så hade jag och Emil en mysdag. Köpte godis och åt pannkakor :)
Tittade på film med ;) två stycken blev de. Så Ebba sov hos Karin inatt.

Dom hade vart uppe i Kinna och lyssnat på Pernilla Wahlgren och dansat ;) även vart hos Karins kompis och Emils mormor :) hon har de så trevligt där, det är skönt att hon trivs och vill vara där utan gnäll :)

I morse tyckte Emil vi skulle göra något man inte får om Ebba är hemma som Emil sa! Vi poppa popcorn och tog med oss godis upp i sängen med cola och åt världens onyttigaste frukost :) haha !

Sen kom Ebba hem och blev jätteglad när vi sa hej till henne :) så roligt att hon verkligen visar att hon blir jätteglad ! Sen va vi hemma en stund och sen åkte jag och Ebba till mamma och bakade rulltårta, åt bullar och kakor :)
Ebba sover nu och Emil duschar. Jag sitter här och funderar på hur min första dag på jobbet kommer bli. För i morgon börjar jag jobba!! Ska möta en som heter Anna så ska jag åka med henne hela dagen :) blir 2 veckors inlärning med Anna sen så förhoppningsvis blir de att stå på egna ben sen.
Jag kommer ha Emils bil nu eftersom min har ett dubbat däck och tre sommardäck efter min fina punktering. Beställde nya däck igår så ska vänta tills nästa måndag så ska Emil åka till Borås så fixar dom på dom på bilen och så :) fan va dyrt de är med däck. Kunde haft de vinterdäck jag hade förra året för de är bra mönster på dom, men de va något konstigt märke så dom gled jag bara runt med på vägen... De sög! Blev ett par märkesdäck, Gislaved, nu iaf :) känns som de kommer behövas nu när jag ska ha min bil i jobbet :)

Ebba fick förresten nya vinter "skor" idag av sin snälla farmor Karin! Jättesöta och varma :)


Ebba leker


Trött!

I natt har inte varit en vanlig natt. Ebba somnade vid 19 igår, vaknade och var superpigg kl 23, somnade sen vid 24 och sov tills kvart i 5... Va är de för fel tänkte jag men hon skulle inte sova och de var hon bestämd att inte göra. Hon var vaken 1,5 timmar och sen somnade hon. Jag som är van vid att hon lägger sig på kvällen vid 19-20 tiden ca och vaknar vid 8 är heeelt slut nu!

Skulle på kalas idag hos mormor, men orkade verkligen inte åka dit! Så jag blev hemma! Planterade ljung på förmiddagen har jag med gjort. Visar i morgon hur de blev. Sen har jag legat i dö läge på soffan!!!!
Emil har inte mått 100 han heller, hemma från jobbet och ska vara de i morgon med. Urs va synd de är om oss! Mest Emil för han är ju faktiskt sjuk. Jag är bara trött!! Haha

Ebbas didrikson overall kom idag dom jag köpte för ett tag sedan! Superduperfin! Men den får hon inte använda innan de blir riktigt kallt. Måste köpa ett par varma tofflor till oxå.

Hitta även lappen Emil gav till mig när vi blev ihop! Gulligt!!!

Nu ska jag sova för är så trött så jag knappast ser va jag skriver länge...


Ebba tycker de är kul när de är dyrt


Försöker krypa ;)


Ebba försöker krypa eller något ;)


Jag har fått JOBB

Heltidstjänst på Systrarna tork i Rävlanda! Helt underbart! Först 6 månaders provanställning sen riktig anställning! Jag är helt överlycklig och längtar tills hon ringer och berättar när jag kan börja! Ska bli superkul detta!


Jobbintervju

Igår gjorde vi inte alls mycket. Städade lite hemma och gick långpromenad med vagn och vovve. På kvällen åkte jag till gymmet och mötte upp Karin. Ett pass med beach 2013. Alltså core i 45 min och spinning 45 min. Helt slut efter!! Åkte hem och åt, Emil slängde in en huskur i håret med avokado, banan och olivolja. Lät de sitta i medans jag titta på Hollywood fruar. Sen skölde ut och håret var lent och skönt igen, men luktar massa banan ;)

Idag blir de två jobb intervjuer. En i Bollebygd och en i Kinna! Spännande :) hoppas de ger något iaf ;)


Lunch spinning och färga håret

Idag vaknade vi vid 8, och jag kände att idag börjar mitt nya liv!
Frukost blev gröt med banan ist för äpplemos som brukar pryda gröten, bra val! Sen var tanken att jag skulle gått till gymmet men blev inte så för var tvungen att fixa lite saker innan. Åkte till granngården och köpte katt och hundmat, sen till visko och köpte en kortplånbok och vidare till Willys och handlade lite. Sen till Hemköp och skicka ett paket. Lämnade av sakerna hemma och vidare till gymmet. På vägen tog jag lite nötter och en banan. Var på gymmet kl 11,30 mitt pass skulle börja 12.10 så löste nytt autogiro på ett år som jag fick av Emil i present och sen ner i solariet.
Mötte upp Karin efter jag solat och vidare in i spinning salen för att äntligen testa mina nya spinningskor! Jag är kär!!! Så jävla mycket bättre träning med riktiga skor. Allt känns så mycket tyngre! Använder hela benet nu!

Hem och laga lunch, wokad kyckling med nudlar. Slänga i sig de och sen krascha på soffan med en kopp te och en bra tidning. Råkade somna en stund på soffan. Skönt!
När jag vakna kände jag för att färga håret så ringde Karin så hon kom hit med färg och färgade de :) blev även ett mellanmål med yoggi mini och lite nötter.

Sen klippte jag av mina meter långa naglar så dom blev yttepytte korta. Känns konstigt!!!
Blev omelett till kvällsmat iaf. Nu ska jag och Emil sova!


Iform loppet.

Igår åkte jag, Johanna och Jessica till slottskogen där vi skulle springa iform loppet. 5 km löpning stod på agendan.
Jessica hade benginneinflamation men ville springa ändå. ;) när vi kom dit så gick vi och hämtade våra tröjor och jag och Johanna köpte varsitt pannband. Kallt som satan va de med. Men vi slapp regnet. Det var 3000 startande och Johanna kom på 400 plats och jag och Jessica på 739 tror jag de va. Vi bestämde innan vi skulle springa att vi skulle springa tillsammans men Johanna sprang ifrån oss och jag gick lite med Jessica som hade super ont. Kunde inte med och lämna henne jag med... När vi kom i mål va Jessicas ben döda så bi fick godiebags och raka vägen till bilen efter de.

Åkte och åt efter de och sen vidare till flygplatsen för att hämta pappa och farbror. Dom fick sitt bagage nästan en timme försent så vi fick snällt vänta.
När pappa kom så lämnade vi av han hemma ( fick massa kläder till ebba av pappa med ) sen av med Jessica hos henne och sen hämta Elliott hos Johannas mormor och sen släppa av dom hos Johanna.

Raka vägen hem så kom Annie och putte precis när jag kom hem. Vi beställde pizza, Jag och Annie drack lite vin och bara myste.

Idag har jag och Emil inte gjort mycke idag. Jag har legat på soffan och haft ont i ryggen. Emil har lagat min bil. Vart och ätit lunch hos Karin och åkte sedan till Emils mormor en snabbis. Sen hem och däcka i soffan ;)


Fredagens bravader.

Inte skrivit sen torsdag... Fredagen så ägna vi oss åt saga, den nya katten, och ketchup skulle bli vänner. De gick jättebra med dom tills dess att ketchup gick ut o gick i torsdags kväll. När vi kom in så som vanligt säger vi att han ska sitta och vänta tills vi tagit av oss och de är hans tur. Efter de så säger vi alltid varsågod och så får han gå. Varav saga kom fram då och han störtar på henne och vill pussas. Hon blir livrädd och så var deras vänskap förstörd. Ketchup är överlycklig och skulle helst vara fastklistrad med saga 24/7. Saga tyckte de var ok i början men inte efter detta.

Nu är dom vänner iaf igen. Men hon använde sina klor ordentligt i fredags.,,

Jag fick även mina spinningskor i fredags, tror ni jag är lycklig? Dom är sååå fina!
Nu ska jag bara pröva dom. ;)

Gjorde även massa mat till Ebba. Broccoli, blomkål och palsternacka blev de :)


21 år och ny familjemedlem

21 år och kalas kan jag sammanfatta dagen med!
Karin kom hit vid 13, åkte till mamma och hämtade ett vinterdäck till bilen och sen till Emils jobb för att klura ut hur donkraften fungerade, de va inte alls en sån jag är van vid ;)
Hem och göra iordning för kvällen. Karin slängde ihop flygande Jacob och jag gjorde ris.
Sen kom mamma, barnen, Sebbe, Astrid, mormor och morfar. Åt och marängswich och kladdkaka blev de till efterrätt.

När alla åkt så åkte jag iväg till Hajom för att hämta våran nya familjemedlem, en katt!

Fick från Emil gymkort i ett år, spinningskor, rosa laddare till mobilen och mobil hållare till armen man kan ha när man springer ;)

Karin fick jag en hotellnatt på varbergs kurort för två och en pajform och ramar. ;)

Mamma och syskonen ett par Nike träningsbyxor, röhnisch topp och vattenflaska och sport bh

Mormor och morfar massa ljung till blommåderna

Astrid och sebbe fick jag trisslotter

Pappa fick jag pengar av. Han är i Polen nu och kunde inte komma idag :(


Jävla bil!

Igår kom karin hit så åkte jag och handlade saker tills idag. Ska ha kalas för idag fyller jag 21. Tiden går så jäkla fort! Minns fortfarande när jag skulle börja 7 an, känns som de va igår...
Åkte hem sedan och då gjorde Karin hennes goda paprika paj :) rätt roligt att vi äter upp en paj som ska vara till 4 personer. Efter vi ätit bakade jag kladdkaka tills idag.
Ebba har fått någon jag behöver inte sova syndrom. Igår sov hon länge första gången hon sov på förmiddagen. Sen somnade hon en liten stund, typ 20 min och sen sov hon ca 15 min. De var allt hon sov igår, gick och la sig jättesent vid 22 och hon har inte ens vart trött...

Igår efter Emil kom hem skulle jag åka till posten för att lämna paket till folk som vunnit på tradera. När jag ska åka där ifrån märker jag att jag fått punka... Eftersom pappa skruvat på däcket sist vet jag att jag aldrig får loss bultarna själv så Karin får hämta mig. När jag kommer hem åker jag Emil och Ebba och ska byta däck. Då märker vi när de andra däcket ska på att de är fel däck. Så de går inte på!! Jävla idioter jag köpt bilen av!!! Så på med de däcket igen som hade punktering och vara
Glad. Lämnade bilen där, drog ut barnstolen och stereon. Frågade på posten om vi fick ställa den på området och de fick vi. Så får åka dit idag med ett vinterdäck och kör Hem den.
Igår när bi skulle sova skulle Emil leka katt, därav bilden på Emil, inte så likt en katt ;)

Vid 5 kommer alla gäster och efter dom har gått ska jag hämta våran nya katt :)

Ebba ligger nu och äter upp sina fötter. Tänk att man kan vara så vig ;)


Kvällspromenix

Gick ut och gick med min lilla familj vid 6 tiden. Stannade vid fotbollsplan och busa med ketchup :) sen hem och fixa lite. Gjorde äggmackor till kvälls mat och Ebba har fått vara uppe till 10 idag. Hon somna nyss.
Vi trodde hon skulle sova för natten vid halv 8 men vi hade fel. Kl 8 vaknade hon och var piggare än aldrig förr så hon fick komma upp och mysa. :)
Jag ville bara säga att jag verkligen älskar dig Emil! Du är den bästa!


Tråkigt väder...

Igår va vi i Kinna, gick till Apoteket och handlade mat. Ebba fick sitta i kundvagn för första gången ;) helt ok, Emil va livrädd för att hon skulle hålla där man håller när man kör för då skulle ju hon dö av alla bakterier. Hon fick tvätta händerna efter hon åkt :) haha. Vi gick även en promenad på 5 km till sjön igår eftermiddag.

Emil lagade mat till oss. Han var duktig ändå, prövade något jag aldrig prövat på och skulle aldrig våga prova! Nämligen att ta lite saker ur kylen och blanda ihop de utan recept. De blev någon form av korv Stroganoff fast ändå inte. Helt okej betyg. Åt pasta till de ;)

Idag har vi tittat klart på new girl och jag har lagt upp nya saker på tradera. Emil lagade även mat idag och de blev tacos! Nu sover både Ebba och Emil så jag satte mig vid datorn lite... Sökt jobb idag oxå. :)

I morgon kommer Karin hit så skS jag åka och handla och så för på torsdag ska jag ha kalas för då fyller jag 21. :)


Tiden går sååå fort, Ebba från nyfödd till 5 månader



























Slappardag

Har legat och tittat på new girl hela dagen typ. Är nu på avsnitt 11 :)
Åkte in till Kinna vid 13 och köpt pizza. Efter de åkte jag hem, vi åt och sen åkte jag till Hemköp och postade ett paket till en som vann min auktion på tradera. Sen vidare till Linda och köpte lite kläder till Ebba. Bra med lite begagnade kläder som är superfina till bra pris ;)

Även vart ute och gått idag. Är ju ändå ett måste när man har hund. Ibland önskar jag han kunde gå på promenad själv ;)
Nu ska vi titta på the girl next door för Emil ville se den och jag har aldrig sätt den.

Någon som vill byta lägenhet med oss? Den får inte ligga i rydal och måste vara 3:à eller större och inte kosta mer än 5000 i månaden! Vi har en stor 4:à med stor trädgård, parkering och mycket fin invändigt!


Ebba försöker krypa eller något ;)


Kalas

Idag har vi varit på kalas. Direkt när vi kom till mamma kommer Felix och säger att han ska mysa med Ebba. Så fick de bli ;)


Stor flicka!

I torsdags så åkte jag och Ebba hem till pappa en snabbis när vi vaknat, var tvungen att tanka bilen. Sen snabbt i väg till BVC där vi mötte underbara pappa Emil. Väga, mäta och vaccination på Ebba. :( hon vägde 7,51 och hur lång hon var har jag redan glömt ;) jag gick sedan ut och Emil och Ebba stanna kvar för att få spruta. Jag tycker de är jätte jobbigt med sprutor på Ebba. Så Emil får ta den biten. Jag har inte problem med de i vanliga fall men när de gäller Ebba så är de inte okej.
Efter BVC blev de ett besök på mitt gamla jobb, Lbc. Dom var så glada och se Ebba igen och påpeka att de tog på tok för lång tid mellan gångerna jag var där.

Åkte sedan och köpte fika och sen hem och så kom Madde och ellie. Ellie och Ebba var helt galna i varandra. Pratade som bara den och Ebba skulle dra i henne. ;)
Prata även med mäklaren och hon skulle titta upp hur mycket man får bygga nytt där vi hittat vår tomt vi vill ha. Hon ringer tbx på måndag.
Sen va de mest mys för våran del. :) min nummerlapp till iformloppet kom oxå, ska springa se med Johanna och Jessica i slottskogen den 22 sept.

Igår tog Ebba sovmorgon till kl 9,30, strax efter de kom Karin med frukost baguette från Kinna finbageri. Vi åt och sen var de dags att städa. Karin tog hand om Ebba och jag dammsög och moppa golven. Sen kom Emil hem och vi åt kinamat. Karin åkte hem och jag Ebba och ketchup åkte och mötte upp pappa för att visa tomten vi vill ha. Han tyckte som vi, att den var perfekt! Sen hem igen och bara mysa. Tog en kvällspromenix med ketchup vid 9 tiden. Riktigt kallt ute va de då!

Idag ska vi på kalas hos mamma för Viktor och Matilda.


Fel länk innan

La upp helt fel länk innan, här är rätt länk till bara mina annonser! Massa asker kvar för utropspriset 1 kr. Märkeskläder oxå
http://www.tradera.com/auktioner/amadeuzzz

Hyssna och lek med svärmor!

Idag kom Karin hit vid 9 tiden. Vi tittade lite på tomter lediga i mark. Vi har nog ändrat oss för vi vill nog bo kvar i mark alla vänner och så bor. Vi åkte sedan iväg till hyssna för att titta på en tomt och ett gammalt fritidshus. Båda vid en sjö. Köper vi ett fritidshus så ska de rivas och bygga upp ett nytt. Då är vatten och avlopp redan fixad så där tjärnar man en liten slant på. :) jag tyckte bäst om tomten. Men fritidshuset låg väldigt bra med bra förbindelse till bussen och så.

Vi åkte sedan till blommigt och prickigt och åt lunch. Sen till Kinna för att titta lite. Bästa farmor köpte nya kläder till Ebba och ett nagellack till mig! Hon är bara så bäst! Jättefina kläder fick hon. I storlek 74 eftersom hon snart inte kan ha 68 så länge till. Men tycker de är väldigt stor skillnad på 68 och 74. Tycker de borde vara en storlek emellan. Någon som vet något märke med stora 68 eller små 74?

När vi sedan kom hem gick vi en promenad, hitta bärsta coola stora larven, och sen åkte Karin och Emil kom hem. Vi åkte nästan direkt iväg till hyssna igen och tittade på tomten/ huset. Emil tyckte om fritidshuset läge jätte mycket, och eftersom jag med gjorde de och ligger mycket bra så ringer jag mäklaren i morgon :)

Gjorde Supergod köttfärslimpa med rödbetor i idag :) Emil gjorde kötfärslimpan och jag skala potatis ;) hihi!
Ikväll har jag tittat på mitt favorit program bonde söker fru och målat naglarna med mitt nya nagellack. De är lila syns knappt på bilden :(

I morgon ska vi till Lbc, BVC och sen leka med ellie och Madde! Vi bor grannar men var säkert typ 2-3 månader sedan vi lekte ;) ska bli kul o se hur stor ellie blivit och träffa Madde :)


Tidig skrutt idag

Idag vaknade Ebba 7,12. Och var jättepigg. Jag halvsover i sängen fortfarande medans hon ligger med rumpan bar och tar sitt morgonmöte med gosedjueren.
Idag kommer Karin och jag hade tänkt ev städa lite under dagen. Sen vet jag inte va vi ska göra jag Ebba och karin! Men något. Hittar vi nog på ;) brukar funka att bara va :)!

Jag är så sugen på att börja jobba! Snälla någon ge mig ett jobb ;) Ne men vet någon något som finns ledigt så hör av er!


En ÄLG i vår skog!

Idag har vi inte gjort mycket alls... Emil kände sig sjuk. Va meningen att vi skulle åkt iväg och titta på tomter idag, men Emil orkade inte. Tog med mig Ebba och åkte till Barnkammaren och köpte nya falsk nappar till Ebba. Sen gick vi till Apoteket och hämta ut medicin till Emil. Åkte sedan och lämnade 5 påsar med kläder till erikshjälpen och sedan vidare till Willys! Handlade och åkte sedan hem. På vägen hem så slängde jag på filmerna från lovefilm på lådan med ;) smidigt med hyrbutik på nätet rakt ner i lådan.

Hemma så började jag laga mat och Karin ringde och fråga om hon kunde lämna ebbas 5 månader presenter. För idag är hon 5 månader! Faaan va tiden går fort!
Frågade om hon ville ha mat med och de ville hon. Prövade nytt recept, sesamkyckling med ris. Helt ok men fan så stark! Efterrätt blev äpplepaj med vit choklad och mandelspån med vaniljvisp. Mumsigt gott!

Ebba fick en tjock jacka, tjocka vantar, mössa och "My first phto album". Ebba tackar sim farmor så jätte mycket!

Sen åkte Karin hem och Emil kände sig bättre så vi gick en promenad i skogen då jag plötsligt grips av panik och börjar hoppa på stället! 2 älgar springer ut framför oss, ca 50 metet bort! Jag som är livrädd! Vände fort och gick med panik dör ifrån! Tyr Emil var med annars hade jag dött! Så nu ska jag aldrig mer gå i skogen hos oss! Jag som brukar jogga där! Perfekt spår på 5 km. Bajs oxå!

I morgon ska Emil jobba och jag leka med svärmor!


Allt inlagt!

Nu har jag lagt in alla kläder jag inte ska ha längre! Nästan allt har 1 kr i utgångspris! Bor ni nära slipper ni frakten! Buda på nu! Nästan allt är oanvänt eller använt fåtal gånger! Länken hittar ni i föregående inlägg! Där har ni allt jag säljer! Vilket är 55 st saker!

Idag har vi inte gjort så mycket! Jag har klippt gräset och lagt in de sista annonserna!


Buda på mina Annonser!

Har budgivning från 1 kr! Så duda på om ni hittar något som ser fint ut! Kommer mer i morgon!

http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=1602058

Städat garderoben!

Städat garderoben och tagit ut allt jag inte använder. Blev en rejäl hög. Ska lägga ut allt på Tradera, mycket med prislapparna kvar. Ska göra de i morgon. De jag inte får sålt går till välgörenhet! :) Ebba satt med mig hela tiden och vi lekte "titut" med nästan vart enda klädesplagg :) Hon är så go nu så jag skulle kunna äta upp henne, Skrattar till allt! 

Ni kan iaf buda på mina skor jag la ut idag! Om de är något som faller i smaken vill säga :)

http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=1602058

Där har ni alla mina annonser jag la upp idag. Ska lägga upp i morgon med! 

Idag har vi vart på marknad, och sen åkte vi till Gbg och tittade på den nya Hamilton. Ebba fick vara hos farmor så länge! =) 

Bloggar mer sen med lite bilder och så!

Första vakna natten!

Idag vaknade vi vid 9,30. För inatt har Ebba varit en busig liten flicka!
Vi gick o la oss vid kl 1 igår, och kände att de luktade från ebbas säng, trodde hon hade bajsat. Så bytte blöjan på henne, de va inget bajs. Hon måste nog släppt en Fis precis innan ;) efter jag bytt blöjan trodde Ebba de var morgon. Hon var klarvaken och pratade som aldrig före. Jag gick lite med henne i hopp om att hon skulle somna om, men icke sa Nicke, hon trodde det var morgon. Jag la henne mellan oss så sjöng Emil för henne i hopp om att hon skulle bli trött. Inte de heller fungerade så hon låg snällt och jollra för sig själv mellan oss. Emil somna efter 30 min och jag låg o klappa mage. Men hon ville inte somna. Kl halv 4 gjorde jag mitt sista försök genom att amma henne till söms och de fungerade! Men fy så trött jag var! Tycker synd om de mammor som har de så jämt, detta var första natten hon var vaken på nästan 5 månader, och hon gnällde inte en enda gång, bara låg och pratade. Jag halvsov jämte men inte så lätt att somna helt när hon rullar till mage hela tiden och så får hon inte sova ;)

Idag åkte vi till skene marten och vände i princip. Jag fick iaf min majskolv. Köpte med oss snutzlar från herr ober och åt hemma. Sen titta vi på en film, älska mig igen, fy vilken bra film! och sedan gick vi ut och gick.
När vi kom hem gjorde vi världens godaste Philadelphia mackor! Så goda! Rostat bröd, Philadelphia ost, lök, tomat och källarrökt skinka! Super gott!

Ebba har varit konstig idag med maten, från kl 9,30 i morse till 7 ikväll åt hon bara 70 ml ersättning! Hon har inte vart gnällig eller så men vägrat äta! Försökt ge henne flera gånger!! Ammade henne sen för så lite är ju inte bra att hon äter! Sen åt hon 100 ml innan hon skulle sova. Kan de vara tänder som spökar? Någon annan med detta problem???

I morgon ska vi på bio i gbg och äta gott! Ebba får vara hos farmor! Men bara över kvällen sen får hon komma hem igen! ;) ska även till skene maten i morgon med för lite längre titt!


Björnungen Ebba


Svärmorsmys

Emil kände sig bra i morse så han åkte till jobbet som vanligt vid halv 6. Jag och Ebba vaknade vid halv 8 och tog på oss snabbt och så kom Karin och hämta oss. Jag åt frukost där. Baguette med Salami och Brie ost, så jääävla gott!! Vi gick en liten sväng oxå. Karin hade köpt en vagn som Ebba skulle ha hos henne så slipper vi dra med våran vagn när vi åker dit. Men den va ful som satan så Karin fick köra vagnen! hahah! Karin va nog inte så nöjd heller med vagnen och hon sa att hon skulle köpa en annan som va finare :p Någon som har en vagn liggandes för billig peng? :) 

Emil kom kl 2 och så åt vi middag hos Karin, Sen åkte jag, Emil, Ebba oxh Ketchup hem och tittade på en film, sen gick vi ut och gick och efter de satte jag mig vid datorn och leta efter inperation för vårt nya hus. Nu är de bestämt till 1000 att vi ska bygga nytt, jag ska bara få ett jobb så vi kan söka nytt lånelöfte. För de lånelöfte vi har gills inte till nybygge. Och tror inte vi får lånelöfte utan att jag har jobb till mer än vad vi redan har. Vi ska hitta en tomt oxå. Någon som känner någon som har mycket mark? :) 

I morgon ska jag till Skene marten och äta majskolv så de så!



Hos Karin!



Ebba provligger vagnen,



Sover gott. 





Ebbas nya åk hos Karin...Tur hon är så söt så vagnen behöver inte vara så fin då :D




När jag kom hem hade jag fått två filmer och massa kort jag fram kallat =)




När vi kom hem tog vi en åktur i hennes egna vagn! Mycket finare :D haha



Gick till fotbollsplan och lekte med Ketchup


Sen blev Ebba hungrig =)




Kommentera?

Har ganska många som läser min blogg, det kan ju vara kul om ni Kommenterade någon gång med! :D

Hatar vara sjuk

Idag kom mamma till oss när jag vaknat. Vi pratade lite om hus och myste på soffan. Sen kände jag mig 1000 gånger bättre så mamma åkte vid ett och jag packade in Ebba och vagnen och åkte till Cathrin i Kinna.
Hon packade ner sina barn i var sin vagn och fick vagnhjälp av Robert så gick vi upp till Kinna. Blev Hemköp för hon skulle köpa mjölk. Och sen tbx igen. Hon bor på kunna sten så de är en bit till Hemköp, och bra goda backar på vägen ;)

När vi kom upp igen åkte jag hem för kl va tre och Emil slutade jobbet så vi va hemma samtidigt. När vi kom hem gjorde mästerkocken Emil köttbullar utan recept, nu efterhand förstod jag inte va jag tänkte på ;) men resultatet blev bra som tur var! Kokade lite morötter till Ebba samtidigt.
Efter vi ätit kände jag mig mega sjuk så jag har legat på soffan sen dess, och Emil börjar med bli sjuk. Skulle nog inte gått till Kinna förut. :(


Ebba smakar på gröt första gången.


Sjuk

Hade helt rätt igår när jag sa att jag börjar bli sjuk. Har idag ont i hela kroppen, halsen svettas och är super kall på samma gång. Ringde min kära husmor Karin så hon är här och tar hand om mig, Ebba och ketchup. Hon har vart ute och gått med Ebba och Ketchup och lagat mat till mig. Hon är allt bra o ha! ;)

Idag fick jag mejl om att den tjänst jag sökt redan va tillsatt så nu börjar mitt sökande efter jobb på riktigt för nu vill Emil vara pappaledig! Någon som vet något? Säg till!!!!

Inget gym på några dagar nu eftersom jag är sjuk. Bara några dagar kvar till iform loppet, den 22. Och vill inte vara sjuk nu! Vill hellre träna kondition än att ligga på soffan! :(


Barnledig natt.

Igår så va jag och Karin på gymmet. Ett pass core och ett pass workoute express. Efter de åkte jag och handla lite och så hämtade Karin Ebba för jag och Emil skulle ha lite mys med barnledigt. Sen var de även länge sedan hon sov hos Karin.

Tycker det är bra att hon sover där iaf 1 Gång i månaden så hon inte bara Sover hemma och vägrar sova där sen när hon är äldre. Många tycker nog jag är knäpp när jag tycker så.

I dag har jag och Emil tittat på film och hämtat Nappe. Ebba kom hem vid 11 tiden så åt vi lite och åkte sedan och lämna henne hos mamma o hämtade transporten. Sen åkte vi och hämtade hem Nappe igen från sina fodervärdar. Nu är han hemma igen! :)

Känner mig sjuk. Börjar få ont i kroppen och halsen och så fryser jag med :( inte ok!


Mariebergsparken

Ebba vaknade kl 7,30 i morse så emil gick ut med henne och ketchup på en morgon promenad. Sen kom dom och väckte mig 9,30. Skönt med lite sovmorgon. Sen kände vi att vi ville hitta på något idag så vi bestämde att vi skulle åka till kvarnen i Hyssna. Men precis innan vi skulle åka såg vi att dom hade stängt. Så vi åkte till Kinna finbageri och köpte räkmackor och wienerbröd och åkte till Mariebergsparken ist ;)


Hälsat på Nappe igår, idag Borås och husprat.

Igår åkte vi, (jag, mamam och syskonen) och hälsade på Nappis, min gamle häst som är ute på foder. Vi bestämde oss för att vi skulle ta hem han igen då vi tycker han har de bättre hemma. Vår älskade PRINS!
När jag kom hem gjorde jag en jätteinsats och krattade ihop allt jävla gräs som låg på gräsmattan, 
Emil kom och hjälpte till efter en stund han med. Sen så klippte jag gräset igen, och när de var klart klippte jag lite igen framför ingången så slipper de bli ett tån med gräs inne när hunden springer ut och in. Sen tog jag och kratta igen. Vilket jävla jobb alltså, uppsamlare på gräsklipparen finns de något som heter, men de viste nog inte Emil när han köpte sin :P haha !

Idag efter frukost tog vi en promenad i regnet och när vi kom hem så bestämde vi oss för att åka till Borås för att köpa en antennkabel till min sterio i bilen, hara bara så jag kan koppla in internetradio, haft de i över ett år nu. Fick sterion av Emil i present förra året, en Iphone sterio så den går o prata igenom och så, speciellt för iphone. Så kopplade han in den och så har de inte funniots någon radio i för jag tyckte inte jag behövde de för jag lyssnar ändå bara genom mobilen, men kan vara bra att ha så de går att lyssna på radion med eftersom att min bror lånar bilen ibland och även om de inte finns någon mottagning där man åker så blir de tyst i sterion.. inte ok....
Eftersom vi bara skulle ha en liten antennsak så tog vi inte med Ebbas vagn, Vilket vi ångrade efteråt när vi kom på att vi skulle titta på lekaskjer till Ebba, äta mat, titta på Spinningskor, Ebba skule sova mitt i allt och vi skulle till H&M med. Vi var nog i Borås i 3 timmar utan vagn, hon fick sova i famnen, vilket kändes i armarna hon väger ju nästan 7,5 kg nu. Tunga barn! ;) 

När vi kom hem så gav vi Ebba mat, Hon har börjat få två mål ersättning på dagen, för de fungerar inte som jag vill med amningen. Sen lasta vi in hund och barn i bilen och begav oss till pappa och pratade husköp. Va ett mycket givande samtal och nu är jag helt sprängd av lycka då jag äntligen förstått att jag ev kommer få vårt drömhus! Tittade på tometer när jag kom hem, hittade en superfin i Sandared. Frågan är om vi vill bo där, och om vi vill betala över 1,000,000 för bara en tomt... Vi får la se, Vi vill ju helst bo i Varberg, men ibland så får man ångra sig ;)



Hälsade på våran underbra pris. 



Syskonkärlek.



Kratta gräs...



Mat på Viskan.



Nu sitter vi i Soffan och bara myser, Ska lägga ebba och så ska vi vuxenmysa själva! =)







 

Trevlig kväll

Haft en mycket trevlig kväll hos Cathrin och Robert, kom dit vid sju. Jag drack lite och Emil körde. Va hemma tidigt då Emil inte kände sig 100. Stannade på donken på vägen hem och fick i oss mat. Konstigt att dom får kalla sig snabbmatresturang när de tar 15 min att få sin mat!

Ebba fick ersättning innan hon somnade och ska få de i morgon bitti med för att vara på säkra sidan.

Nu undrar ni säkert varför jag är vaken nu! Jo, jag har världens jävla trand värk! Gör hur ont som helst! Kan inte sova, snart dör batteriet på Helen med så då får jag väll försöka sova iaf. Alvedon hjälper fan inte, gör ont hela vägen ner i käken och är svullet. Blir såååå trött!

God natt!


RSS 2.0