Trött

Sitter som en Zombie och äter frukost nu. Ska snart hämta Anna i Kinna så ska vi jobba ihop med en flyttstädning idag. Ska ta oss en sväng förbi Kinna finbageri och köpa lite gott till lunch.

Spinningen igår gick bra. Antar att de är anledningen till att jag är så trött idag...


Spinning på schemat

Inatt har Ebba sovit hos min mamma. Allt har gått jättebra, första gången hon sov där faktisk. Somnade 19 och vaknade 7. Duktig flicka. Ska snart åka och hänta henne och sedan till gymmet där ett spinningpass väntar med Karin och Johanna. Har inte tränat på år och dagar känns de som. Vi får se hur de går. :)
Idag har vi även bytt däck på Emils bil. ;)


Oct. 27, 2012


Länge sedan...

Nu har jag hittat tbx hit !

I morse va vi ute på promenad redan vid 8. Duktiga vi är. Tycker det är viktigt för Ebba att få frisk och Go luft. Tycker de är bra att lära henne tidigt att de är bra att vara ute mycke!

Idag ska vi till Karin och äta lunch och sen till pappa och testa mina nya sommar fälgar till bilen, 20 tums aluminium! Är överlycklig!! Måste bara se så dom går på bilen först bara!
Sen till mamma och mysa lite!

På måndag är min sista dag med någon jämte på jobbet. Sen börjar jag med egna kunder så då lämnar jag anna... Var faktiskt själv i torsdags för anna va sjuk så jag har redan fuskat. ;)


Bildbomb


Kör rally i köket! :)


Ebba sitter


Ebba sitter


Fixat Ebbas rum!

Fixat ebbas rum idag. Inte velat göra de förren vi vetat om vi skulle flytta eller inte. Nu när de kommer ta ett tag innan vi ska flytta tyckte jag vi lika gärna kunde fixa ordning ordentligt.
Nu ligger vi och myser i sängen för Ebba kom nyss hem :)


Trött!!!

Gick o la oss vid halv 3 igår typ. Ebba vaknade 6 och var superpigg! Så trött va jag så försökte somna om henne, både jag och Emil försökte men vi gav upp tillslut och åt frukost sen va Ebba dunderttött så hon somnade igen. Jäkla busunge.
Åkte och hämtade Karin sen vid 12 för jag körde hem henne inatt så då följde hon med oss och åt pizza och sen bestämde vi oss för att Ebba skulle sova hos farmor inatt så jag och Emil får sovmorgon i morgon! De behövdes verkligen för båda är dö trötta.

Gick och la mig på em och sov i 1 och en halv timme men är lika trött nu. Har bakat kladdkaka nyss och vart ute med hunden annars har vi bara slappat. Emil har masserat mina fötter ;)

Här om dagen packade vi upp ebbas gungko, Boris! Så söt är han! Haha köpte den i dop present till henne men den har vart nerpackad eftersom vi inte vetat om vi skulle flytta eller ej, men nu dröjer de ett tag innan vi flyttar så han fick komma upp. Sländet in några bilder från igår med ;)

Ebba fick en tidig 6 månsders present av Karin igår, mugg och tallrikar :) söta!


Party ;)

Idag körde Emil upp mig och Johanna till Annie på mysfredag. Gott med chips, rulltårta, godis och massa gott. Lova va redan där när vi kom och så kom Madde senare, vi övade på dansa och här är resultatet.

Lova, Annie, Johanna och jag ! Snyggingar


<3


Nya jobbet!

Började ju jobba i måndags. Har gått Toppenbra! Är med en tjej som heter Anna för upplärning. Nya medel ska läras in och alla små knep som underlättar för städningen :) som sagt har jag börjat jobba med hemstäd. Tycker det är kul och rogivande faktiskt!

Ebba har vart hos Karin i onsdags och idag, igår va hon hos mamma och måndag tisdag med Emil. Han har inte fått ledigt än från jobbet men förhoppningsvis får han de redak på måndag.
Idag ska min bil besiktigas undra hur de går... Hoppas de inte är för mycket fel. Hämta bilen på verkstaden igår, mina nya däck är på och glykolen är tittad, får bara fylla på med spolarvätska innan de blir minus...

Ebba har vart vaken sen 04,00 och pigg som en lärka. Hon somnade igen kl 5,20 så tyckte de inte var någon idé att lägga sig igen. Så passar på att slänga in ett inlägg.

Idag blir de mys med tjejerna hos Annie, Johanna och jag åker upp ihop, Emil kör dit och Kim kör oss hem när vi vill de ;) så de blir toppen! Det är tema mys! Så myskläder på och så blir de att ta med chips tror jag ;) eller om jag hinner baka något innan ;)


Goseungen


RSS 2.0