Sjuklingen mig.

Är sjuk idag så hemma från jobbet, Känns inte alls bra för nu när jag har jobb känns det bara dumt att vara hemma och inte på jobbet. Men är man sjuk så är man. Ska strax krypa ner i sängen med en bra bok o bli kvar där hela dagen. Om jag får för hunden då vill säga! Han är som en överenergisk energibomb. Sen måste jag ringa trygg hansa o ändra bebis födelsedatum. Har tecknat bebisens första försäkring. Rätt dyrt ändå med försäkring på bebisar som inte ens är födda. Men kan vara gott att ha om något händer med oss under förlossningen eller så. Ska även försöka hitta lite julklappar o köpa på nätet till dom sista. Och så ska jag även lägga in kort en morfars 60 års kalas. Herregud, jag kommer inte hinna ligga o slappa i sängen länge jag... Knepigt.. I helgen var vi på 25 års kalas för Hulken, mycket trevligt. Nu orkar jag baskimej inte skriva mer. Bebis leker livet i magen och är igånbg och sparkar som satan nu för tiden, sötbollen Ebba som vi har bestämt som namn just nu :)

Rummet

I fredags var vi i Götebrog och fick reda på att bebisen som ligger i min lilla mage är en liten flicka! Så söt Emil var när han fick reda på de. Han sa att det pirra i hela kroppen "pappas flicka!" Det var de första han sa! Nu när vi vet vad det är för något som ligger och växer i magen så är det ju bara att börja handla så smått. Vi har börjat fundera lite på hur vi ska ha de i rummet till bebis, Vilka färger och sådant. Det är ju jättesvårt att välja! Jag har hittat en jättefin bild med en Fondvägg, den bilden nedan. Tycker om de fägerna, Svart vitt och Rosa. Jag vill ju att det ska vara rosa någonstans i rummet men absolut inte för mycket, det blir nog lätt att det blir för mycket rosa bara för att det är en tjej. Skulle kunna ha en vägg med dessa färger och resten vitt. Då´kan man ju ha en snygga svart spjälsäng kanske till. Det är ju jättesvårt. Någon som har några tips?

Kul lördag!

Snart ska vi åka o möta upp släkten på OKQ8 så ska vi åka till gocart center i Borås och ha femkamp för morfar fyller 60 idag. Sen ska vi äta hos mormor i morfar. Fest äre allt :)


Fullmåne...

Jag kom på varför jag haft svårt o somna igår... Det var ju fullmåne igår natt, sover alltid oroligt eller inget alls när månen är jobbig. Samma me mormor så jag är nog inte ensam om detta tyvärr


Sparkar i magen!

Det är riktigt mysigt att vakna nu för tiden, Varje morgon vid 5 tiden när Emil går upp känner man hur knodden i magen börjar vakna till liv. Sparkar o bara är så underbart mysig! Nästa vecka på fredag så är det dags för ultralujd för att se va det är för något i magen, Tjej eller kille! Ska bli så mysigt. Har beställt de ultraljudet i Göteborg och svärmor ska få följa med! Hon blev överlycklig när vi fråga! :) Ska bli mysigt! :) Inatt kunde jag inte sova, vi gick o la oss vid 22 tiden, men sista gången jag titta på klocklan var den 12 innan jag somnade, Vaknade vid 2 o kunde inte somna om, Självklart ska jag drömma sjuka drömmar om Emil, hoppas de går över snart, för jag kan baskimej snart inte lita på han för att jag hela tiden drömmer om att han ljuger o har sig. haha! Det är konstigt att man kan drömma om sådant man inte vill ska hända, o när man vaknar så känns det så äckta! Men men! Jag vet ju att de inte är sant efter man vaknat o tänkt på de en stund. :) Idag börjar jag jobbet vid 7,30. Morfar o Moster är på begravning så jag o Mormor är själva! O de får vi se hur de går, för jag ska mala köttfärs för första gången själv idag till kunderna! Men Kristin övade med mig igår så de ska nog gå bra! Hon var en utmärkt lärare! :) I helgen ska vi åka o hämta en hund till mamma, Hon har köpt en liten valp, Alva, som är Svart o vit och inte brun o vit som alla andra! Hon är bara 8 veckor, så miniliten o jättesöt är hon! Får se hur det ska gå på vägen hem, för av min erfarenhet brukar dom vara väligt oroliga när dom åker bil. o vi ska hela vägen upp till Örebro o lite mer! Men de går nog bra! På söndag ska vi ha middag för pappa hemma hos oss, men vi vet inte va vi ska äta än :( Men de kommer jag la på i morgon på vägen! :) Emil. <3

Passa syskon

Ligger nu i matildas säng o hon har läst för mig lite. Emil ligger uppe med Felix o ska somna honom. Emil är så sööt.
Jag hade glömt att vi skulle passa barnen idag för viktor ska på info om häst gymnasiet i Kungsbacka. Så jag o Emil tog med oss en barnfilm o titta på så blev de inget tjöt. Emil o Felix satt o myste i en soffa o jag o Tilda i en annan. Längtar till de är våra barn som vi ska mysa med.
Känner mig inte riktigt frisk än, näsan rinner lika mycket som en fontän o jag har ingen ork i kroppen, blir hem o käka vitlök o jordgubbar för att friskna till...


Sjukling

Igår var jag på jobbet, kände att jag börja bli sjuk, näsan börja rinna o öronen slog lock :P Så stanna hemma idag för känns inte bra, gör ont i hela kroppen o näsna bara rinner, huvudet värker o inget känns bra! Bebisen har börjat sparka ordentligt hela morgonen, nu känner man verkligen att det är sparkar, mysigt! Den 18 nov har jag idag beställt könsultraljud, då ska svärmor Karin få följa med oxå. Det ska bli så spännande och få reda på va det är för något! I helgen ska jag o Emil åka upp till någonstans över Örebro och hämta mammas nya lilla hundvalp. Ska bli spännande, sen på söndag ska vi ha middag för pappa hemma hos mig o Emil.!

3 rätters.

I helgen var de trerätters som var fokus. Angelica, hulken, annie o putte var inbjudna för att ha lite mysigt o äta gott. Vi startade med en räkbakelse som jag slet med, men ack så god blev den! Efter det var de härligt god fläskfilé i ugn med mycket smak, starkt o uppfriskande var de verkligen! Till de åt vi sallad och klyftpotatis med morötter. Sen var vi proppmätta så vi avbröt med en lek, och lekte med andra ord. Tjejerna mot killarna. Killarna vann en gång o självklART gjorde tjejerna revanch så vi van vi med! Sen var det dags för efterrätt och det var vit och brun chokladmousse med hallon. Godast av allt va jag tyckte iaf :) Egfter de var vi tvugna att skaka av oss lite fett så vi satte på xbox o knekt, o rocka loss, Körde tävlingar mot varandra! Mysigt som satan. Söndagen tillbringade jag o Emil med att gå en långromenad på två timmar i skogen! Mysigt som satan var de, och Ketchup tyckte det var kul med. Han ställde sig o titta rakt in i skogen o reste ragg o morra, undra va de var förnågot, man blev nästan lite rädd att det var en varg eller något, men vi såg inget :P

Längesedan!

Nu var det ett bra tag sen jag bloggade. Dagarna bara flyger iväg, Tyckte de nyss var måndag, men nu är de fredag helt plötsligt. Men det är skönt tycker jag att de går å snabbt, för då är de inte lång tid kvar till bebis kommer. I måndags var vi på vårat första ultraljud. Myyyyssigt, Men tyvärr var bara lilla bebisen 18 veckor o inte 20 som vi trott innan. Lite tråkigt att behöva vänta yttligare två veckor innan han/hon kommer. Men va gör de! Det var riktigt häftigt att e bebisen i magen, och man har svårt att tro att det är något så vackert o välskapt inne i magen. Jag var tvungen o skvätta en tår när vi låg där. Allt var bra med bebisen o allt såg ut som det skulle. Tur de! I Veckan har jag jobbat på Matöppet. I onsdags kväll efter jobbet körde jag o Emil Viktor till hoppträning med Imre i Örby. Det gick bra för han o var även roligt att titta på, det kliar i fingrarna nu, jag vill Rida! I går var jag o klippte mig o färga håret efter jobbet, blev jättefint! Sen så åkte jag, Annie, Matilda o Felix till Leo lekland o busade av oss. Efter de åkte jag o Emil o storhandlade till Helgens Festligheter! Det blir parmiddag med Annie,Putte, Angelica, hulken, Emil o jag. =) Idag efter jobbet har jag börjatr med maten! Gott ka de bli i morron!

RSS 2.0