Varberg

I tisdags så åkte Emil och Ebba ner till Varberg med farmor Karin. Maja fick följa med oxå. Påvägen ner så lämnade Emil av min bil hos verkstaden. Vindrutetorkarna gick sönder häromdagen och så blev de ju punka. Så får sätta på ett par fula 15 tums fälg. Hade 19 på innan, så inte så kul, men har inte lust att köpa nya däck till dom... Skulle även titta varför den har börjat bli så seg bilen. Nästa vecka ska min bror till Tyskland så då ska han låna min bil... Så blir utan bil då... Cykel till jobbet blir de nog då. 
 
Jag kom ner senare till Varberg. Ketchup fick följa med till jobbet så påvägen ner till Varberg lämnade jag av han hos min mamma... 
Åkte sen ner till Varberg där vi har grillat och bara haft de gott. 
Vi är fortfarande där men jag får pendla fram och tbx till jobbet varje dag. Men det är de värt. I onsdags så tränade vi  i varberg och de ska vi även göra idag. Cyklar från apelviken till Lassabacka där Friskis ligger. Så vi är lite uppvärmda när vi kommer dit. 
 
Igår var vi inne på stan och hade de mysigt på kvällen jag och Emil. Äter LCHF så det är inte så lätt att gå ut och äta något, Eller sätta sig på ett fik känns onödigt med. Så vi shoppade istället. Köpte en söt klänning från molo till Ebba och en jättefin mössa med hästar på, riktigt myisg va den. Oxå den från Molo. Älskar de märket!! Blev en tröja till Emil, en present till Patricia, min kusin som har kalas på lördag och så blev de linnen och ett par tights till mig. Även ett naglack köpte jag. :)
 
S mysigt i Varberg. Skulle lätt kunna bo där, Synd att husen kostar en hel förmögenhet..... 
 
Lägger in en bild på Ebba med en av sina gamla molo mössor :)

L
 
 

Möhippa

I helgen var de möhippa för Annie som gifter sig i Augusti. Jag ska vara Vittne och även toastmaster vilket ska bli jättekul att ha fått den äran :) 
Jag är så glad för att Annie och Putte hitta varandra igen, dom är verkligen gjorda för varandra! 
 
På möhippan hade vi jättetrevligt. Vi överraskade henne först med att en och en kom fram till henne på Varbergs station och lådsades det var en slumt att vi oxå var där! Hon trodde hon skulle till sin svärmor i Falkenberg och äta middag. På vägen ringde svärmor och sa att Puttes lillebror hade glömt en väska på stationen i Varberg och att dom fick svänga in och hämta den. Och där kom vi ju då fram en och en och hon fattade knappt att det var möhippa. 
Hon fick byta om på stationen till rosa peruk, handskar, klänning, tiara och en halsduk. Hon blev gör fin! 
Vi gav henne uppdrag på stan så som danska vals med 5 olika personer, ta kort med 5 olika killar, pussa 5 okända på kinden, Sälj de du har i påsen och byt till dig en tröja mot en banan. 
Hon lyckades med nästan alla uppgrag. Jätteduktig! Vi gick till stadshotellet och la av oss alla saker i hotellrummet vi hade hyrt och sedan vidare ner till standen där vi hade en Salsakurs. Jätteroligt för folk flockades runt oss och dansade med, så det var jättekul! 
Sedan upp till hotellrummet igen och göra iordning oss. Vidare till middag som serverades på+ hotellet. Efter middagen lyckades jag tappa min telefon i toan så den stendog.... Så alla bilder under kvällen var borta.
Sen gick vi till Black pearl och dansade loss!!! 
Så otroligt lyckad möhippa! Tack Annie för att vi fick ha så kul med dig! :)
'
Tyvärr har jag inga bilder.... :(

RSS 2.0