Helg!

Igår var jag på g-kås med mamma, skulle inte handla något, men lätt att åka dit o inte göra de. Hade lika gärna kunnat köpa en ny vinterjacka för dom pengarna som jag handla upp igår på skit. Hmm, inte för att jag behöver en ny vinterjacka för jag har 4 stycken, men jag vill ha en för dom andra är fula. Men kanske ingen idé att köa någon ny jacka när magen kommer vara megastor i vinter, å kommer ändå inte kunna använda den... jobbigt läge jag har hamlat i....
Idag väckte älkslingen mig o berätta att bebisen är ca 14 cm nu. Mysigt med en sån väckning. =) Sen somna jag om o sen ringde älklingen o väckte mig halv 8 =) Det är mysigt att Emil ringer varje morron o väcker mig.
Sen var det till att länga i sig lite frukost o sen bar det av till Skene o Akupunktur, skönt var det idag, men spännde otroligt mycket...
Sen åkte jag en sväng till Lbc o hälsa på dom lite, o sen till Emil o sa hej o lämna snus.. :)
Nu ka jag bara vänta på att klockan ska bli 13 så jag kan möta upp emil hos Karin o vi kan äta Lunch =)
I helgen tänkte jag vi skulle montera våra extraljus på  båda bilarna, gå 7,5 km i kinnaström, tvätta bilarna. och jag vill få rensat lite i rummet som ska få bli lillknoddens rum. Står miljader saker där! Jag skulle vilja ha beisrummet där vi har datorrummet, bara för att det är mindre än det andra som är megastort, lättare att inreda datorrummet.
Men knodden får ta det stora istället så måste vi köpa mycket möbler istället :D haha!
Emil ♥

Mycket att göra!

Idag är det fullspäckat hela dagen.
Ska skicka in miljader kvitton till försäkringsbolaget så det händer något! Är så jävla trött på att ha ont i ryggen, nu kommer hösten o det börjar bli kallt ute, då tar ryggen skada direkt. Blir så irriterad för att det inte händer något och att ingen kan hjälpa mig. Det är snart 3 år sen som olyckan hände, o jag har fortfarande skitont. Jag vill ha en normal rygg som alla andra! Men det händer ju aldrig. Blir irriterad.

Sen så ska jag skriva ett CV och ett personligt brev, har hittat ett jobb som lät roligt. Trafikledare i Göteborg på miljö o återvinning. Där har jag ju suttit innan på LBC, så ska söka o se om jag verkar intressant.
Sen ut o gå med hunden, ringa o beställa en påskjutsreserv till hästtransporten och sen åka till Svärmor Karin o äta mat, Idag blir det flygande jacob! =) Sen blir det jobbet till 20, Så idag träffar jag inte Emil förrän efter 20 ikväll, hatar Tisdagar...
Emil ♥

Fin bil!

Tjolavippenhej!
Helgen har vatir rolig, vi slapp åka till Polen, som vi igentligen skulle göra för att hämta min bil. Men pappa åkte ner o hämtade den istället.
Så vi var med på "höstskoj" i Kinna istället. Man går 7,5 km, och så är det massa stationer och frågor på vägen. I vårat lag var det Jag, Emil, Carola, Mikael, Ronald, Walle och Walles mamma. Vi kom tyvärr bara 7:a av 20 lag tror jag. men roligt hade vi! Efter det åkte vi hem och gick ut med Ketchup. Trötta var vi sen så vi gick o la oss en stund.
Sen blev det tacos och så åkte vi upp till Borås för att träffa Emils kompis. Så vi satte oss på en uteservering o myste. =)
Söndagen så blev det kalas hos Mormor, hon fyllde år. Sen Borås för att hämta min mobil och ett besök hos Emils mormor innan det var dags o mysa ner sig i soffan hemma och titta på Brides Maids. Så rolig film.!
Sen var det bara att vänta tills pappa skulle komma hem med min bil. Och det gjorde han! Det första jag märkte var att bilen var tvättad! Haha, sen tjoar Emil till att jag ska titta på lamporna! O så glad jag blev. Det satt Devil eyes framtill på bilen och klarglas bak, min bukla på sidan var borta o satan så glad jag blev!!
Körde hem pappa o sen blev det sängen, blev lite sent igår, la oss vid 12 tiden. Stackars Emil som var tvungen o gå upp fem i morse...
Idag har jag städat hela huset så nu glänser det en lite stund. Går ju inte håla rent när hunden springer ut o in, omöljligt att torka tassar efter varje gång han varit ute.
Älskar Emil ♥

Höst väder

Det är riktigt höstväder ute! Jag tog med lilla Ketchup ut på en promenad, var ute i ca 30 min. Man blir så jäkla anfådd kan ju knappt andas. Och Ketchup har blivit så duktig så han har slutat lukta på allt så han går på i bra takt. Det är bara för lilla mig att hänga med, men det är vårt :P haha.
Idag skulle vi egentligen åka till Polen, men vi slapp de, Så pappa åker ner till Polen o hämtar min bil. =) Så i helgen ska vi gå på promenadsaken som är vid Ksk stugan. Sen ska vi på kalas hos mormor o äta oss mätta på tårta!

Älskar min lilla Emil♥

Så trött på detta!

Det är inte roligt att äta längre. Man är inte sugen på något och tänker man på något så får man kväljningar och det är inte roligt!!!
Sen kan man inte äta mycket heller för då mår man bara illa! Önskar jag kunde vräka i mig mat!!
Igår jobba jag till 20 och sen åkte vi hem o titta på Bonde söker fru och käkade kycklingsallad som Karin gjort! =) Fick även en  kräm av Karin igår som gör att man inte ska få bristningar på bröst och mage. Hoppas det funkar =)
Idag är jag megatrött, vill bara sova bort hela dagen, men Michelle kommer vid 11 så får la baka lite om jag har saker hemma ska göra snickers kakor =) Det är godast än godast och superlätt att göra! =)
Emil är mitt Allt, jag mår bäst med han!

Födelsedag.

Igår fyllde jag år, trevligt var det! Var hos mödravårdscentralen igår oxå.
Dagen började med att mamma ringer o säger att vi ska hitta pånågot roligt hela dagen, men skulle ju till MVC 10,40 så det funkade inte. Sen efter mamma ringt ringer jobbet och säger att dom behöver mig på Boråskontoret. Kan inte för det är ingen idé att åka fram o tbx mellan Borås o Kinna.
Sen vid 14 så kom mamma med marängswissh o presenter! Fick en jätte mysig filt till bebisen med en kanin på med prassliga öron, jätte söt var den =) Och så fick jag ett par mamma byxor, en mamma tröja o mjukisbyxa o mjukiströja med plats för magen med =) Jättefina kläder var det ! =)
Sen körde mamma hem mig till Svärmor Karin o där fick jag megasöta skålar o mys sockar. Har redan fått ett par snygga tretorn gummistövlar o ett strykjärn av henne innan! :) O av emils mormor fick jag Chhoooklaad!
Efter det blev det lite mat hos Karin o sen körde hon mig till jobbet.
Efter jobbet så hämtade Emil mig o vi åkte hem och jag käka lite mat och öppnade presenterna jag fick av Emil, Extraljus til bilen med tillbehör!. Sen kom pappa och viktor med Tårta.. =) Av pappa fick jag en ny vindruta till bilen påfylld ac och pappa betalade delar av resan till Turkiet!
Trevlig födelsedag blev det.
Idag ska jag jobba 16-20 o efter det ska jag sova för jag är riktigt trött. Men först blir det mat hos Karin, idag blir det kycklingsallad =)
Karin tittade upp ultraljuds sak så man kan titta kön på bebis, så när jag är i vecka 18 ska vi göra en extra ultraljudsundersökning så vi kan få reda på könet. Fanns även med 3D men då var man tvungen att vänta tills vecka 24, så länge kan vi inte vänta! :D
Älskar Emil över allt annat!
<3

RSS 2.0