Soool

Igår va en slappa dag. Gick en promenad med Ebba och ketchup och åkte och handlade lite mat. De va vad jag gjorde igår. Emil klippte gräset och gjorde rent lite luftfilter på gräsklipparen. I förrgår kikade Michelle förbi på kvällen med sin pojkvän Dennis. Första gången jag träffade han, och dom har varit ihop mer än ett halvår. Märks att jag och Michelle inte umgås så mycke längre. Idag kom Robert och Constantin upp på morgonen så var vi helt besatta av att vi ville göra något. Men vi visste inte vad. Vi satt och fundera bra länge så vi gav upp och åkte till Willys och handla ist. Efter de la vi oss på gräset och myste :) Constantine är helt besatt av Ebba, han skulle nog äta upp henne om vi hade satt dom i samma rum och gått där ifrån ;) bitas är väldigt gott förstår ni ;) Jag och Karin körde dubbelpass idag ett pass med spinning och ett med workout express. Sen när jag kom hem så grillade vi och nu ligger jag i sängen och matar Ebba. Ska sova nu för i morgon blir de besiktning på de nya huset :D


Fint väder :)

Idag har de varit underbar väder. Började dagen med gröt frukost. Både till mig och Emil. Sen åkte jag till Kinna och handlade mat, och hämtade ett recept på Apoteket till Emil. Fan va mycke folk de var jag fick nr 86 och var 53 när jag kom dit. Väntade säkert 45 min. När jag kom hem va Robert här hemma och vi hjälper åt med maten Alla. Blev pastasallad. :) gott som tusan. Efter maten kom min bror och stanna en stund. :) vi har legat ute på gräset länge och Ebba legat i skuggan. ;) låg naken och vädra rumpan , de tyckte hon var skönt! Har även hunnit med 4 tvättar dom vi hängt ut så allt är nästan torrt nu :). Nu sitter jag och Ebba och tittar på sommarkrysset och Emil och Robert sitter ute och röker :(


Kväll på Kinna sten

Igår var jag hos Johanna på dagen. Även Annie var där. Johanna bakade bullar och jag och Annie målade täckningar med Emil. På kvällen bar de av till Kinna sten igen för lite mat och skitprat med Cathrin och Robert. Kom gem tidigt igår och jag och Emil satt och pratade länge. Om allt mellan himmel och jord, jag är så lycklig för att jag har jan vid min sida! <3 Vaknade i morse vid 7 och pumpade ut mjölken som lagrat sig under natten ;) kändes som dom skulle spricka ;) gick och la mig igen och sen vaknade vi halv 1, Haha. Ringde mäklaren idag för han hade ringt mig och fick glädjande besked. Så i veckan ska vi besiktiga huset. Sen är de i princip vårt ;) nu ska jag ha en bra helg för jag är så jäääääävla lycklig!


Provtagning.

I måndags var vi ju på BVC och jag passade då på att beställa tid för mig själv för jag har blivit så jävla virrig och snurrig, och trött hela tiden. Så fick tid igår. Åkte till vc och tog blodvärde och blodtrycket, dr var bra. Så fick en tid i morse för ämnesomsättningen och även titta järn i blodet. Efter vc igår åkte jag till Karin och lämnade mer mjölk till Ebba och åt lite mat. Ammade även Ebba när jag ändå var där. Ebba fick stanna kvar hos sin kära farmor så åkte jag hem och lämnade mat till Emil och bytte om. Åkte sedan till mamma och red med min bror. Bestämde mig även igår för att låna ut Nappe på foder. Någon som är intresserad? Va meningen att Nappe skulle flytta med mig när vi flyttar. Men fick så jävla ont i ryggen igår när jag red så bestämde mig för att de inte kommer gå :( tråkigt men så är de. I dag ska vi grilla med Cathrin och Robert så EBba får sova hos sin farmor inatt igen, Karin är överlycklig ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2813461/images/2012/pic_5007b4c2ddf2b34cfe000058.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2813461/images/2012/pic_5007b4c2ddf2b34cfe000058.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2813461/images/2012/pic_5007b4df9606ee27b70008c8.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2813461/images/2012/pic_5007b4df9606ee27b70008c8.jpg" class="image">


Dumma dröm!

Drömde så himlans verkligt inatt. Så att när jag vaknade så började jag nästan gråta för jag trodde de hänt på riktigt. 
Drömde om att jag och Emils kusin var ute och gick på motorvägen, Ewelina, som Emils kusin heter, hoppade in i en bil och jag gick kvar på vägen, Så kom en bärgningsbil och hämtade upp mig sen, så ringde Emil när jag satt i bärgningsbilen och var helt galen för jag åkt med han som körde den. Sen släppte han av mig på en fest där Ewelina redan var. Och så blev Emil galen för att jag var på fest. 
Sen när jag kom hem så satt Emil och Lollo, våran granne, i datorrummet och Emil kom in till mig när jag låg och sov och sa att han inte ville vara ihop med mig, att han varit otrogen och att jag är ful och ser ut som en tjock padda, han var verkligen jätte taskig och jag bara grät, så kom Lollo och trösta mig, och sen vaknade jag.

När jag vaknade så visste jag nästan inte om jag vågade väcka Emil för jag visste inte om de var sant de jag drömt eller inte, för det kändes så jävla verkligt. Sen när Emil vaknade så förstod jag att de bara vart en dröm, men urs säger jag bara.

Så nu har ni fått veta va jag har drömt om inatt.

Senare ska jag åka till pappa och göra Tacos för min pappas brors barn från Polen kommer idag och då vill dom ha mat när dom kommer, Pappa ska hämta dom från flyget i Malmö. 

 Idag ska Ebba till farmor och mysa. Och vi ska ha mys här hemma. =)

<3

Vår underbara godis prinsessa <3


Jag Älskar Emil!

Jag blev helt störtkär i dig från första gången jag såg dig. Berättade för mamma att jag träffat en superduperdundersnygg kille redan dagen efter jag träffat han första gången.
Jag var helt säker på att de inte skulle bli vi. Vi träffades allt mer och mer, och efter ett tag beslöt vi oss för att inte träffas mer. Men efter vi sagt de så träffades vi mer än va vi gjorde innan. 

Detta var ju bra för att jag var helt förälskad i dig!
Efter några månader fick vi reda på att vi skulle bli föräldrar, jag som nästan gett upp hoppet efter de tagit 1 månad innnan jag blev gravid från de att jag tog ut staven. Så himlans snabbt allt ska gå tycker man! Men nu sitter vi här i våran lägenhet med våran underbara sockersöta dotter och är så jävla lyckliga.
Jag är så lycklig att varje natt somna jämte dig, och sedan sova hela natten och veta att du fins där för oss, mig och Ebba, vad som än händer. Du gör hela min dag! 
Trodde aldrig att jag skulle få en så snygg, snäll, hjälpsam, söt, underbar pojkvän.
Varje gång (Jag nästan iaf) jag tittar på dig så får jag fjärilar i magen.

Jag kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig, min alldeles egna lilla Emil! 

Du och jag, tillsammans är vi BÄST!

Jävla mäklare!

Jag tänker börja detta inlägg med att vara sur och grinig på mäklaren som säljer huset vi är intresserade av.
Han lovade att affären skulle vara klar nästa vecka. Vilket den inte är för de första, för de andra skulle han ringa tbx till mig i Torsdags, han har fortfarande inte ringt. Ringde han i fredags och han lova att han skulle höra av sig under helgen, vilket han inte gjorde. Så ringde han idag och då svarade han inte... Förstår han inte att vi vill veta vad som händer... 
 
Så nu har hag varit lite grinig så nu kan jag bli lite posetiv och glad. 
Idag har vi varit på BVC och ebba har gått upp som hon ska, 6410 g och 62 cm är hon nu. Växer som bara den vår underbara lilla skatt. Hon blev vaccinerad idag med, vilket hon inte tyckte var kul. Jag gick ut ur rummet så fick Emil vara med, men jag hörde henne skrika utanför så mådde lite dåligt. Men sen när jag kom in så var hon gald igen! :) Hon blev grinig och gnällig efter och varm, så hon har fått alvedon och nu är hon jättesnäll och go, Hon sitter och tittar lite på Lotta på liseberg med mig i soffan, och pappa Emil är uppe och spelar lite dator. Så vi har lite mamma barn tid. Ebba har sovit mycket idag med, så har blivit lite gjort. :) 
 
Jag och Karin har även hunnit med dubbelpass på gymmet. Spinning och Workout express. Man känner sig så duktig efter man varit på gymmet. 

I morgon ska Ebba sova hos farmor om hon mår bättre. Hennes Farmor saknar henne. ;) Så hon ska mysa hela natten hos henne. 
Emil har semester nu med, började idag. Så nu har vi 4 veckor av bara mys framför oss. Vecka 32 ska vi till stugan i Varberg, och även åka till Halmstad och titta på Lars Winnerbäck. Sen vecka 31 ska vi till Skara Sommarland med mamma och syskonen. sen har vi inte planerat så mycket mer :) 

Tycker de sk bli underbart att komma iväg till Varberg och bara mysa och vara med min lilla familj. Karin ska vara nere i den andra stugan med så vi har barnvakt oxå så kan vi ju hitta på lite saker ensamma med. =) 
 

Ebbas dop 14 Juli 2012

Idag döptes lilla Ebba. 
Ebba Ewelynn Teresa Börjesson fick hon heta! :)
Vi hade dopet i pappas Trädgård idag kl 14,00. Vi var ca 50 personer och hade jättetrevligt. Jag är jättenöjd med dagen och måste tacka alla för fina presenter till Ebba! 
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig, för i morgon ska vi köra tbx stolar och borden vi lånat. 
 
 
p!

Budgivningen igång.

Japp som rubriken lyder så satte budgivningen igång igår. Det är vi och två andra som är intresserade. Dom ena ska till banken idag, och dom Andra kunde inte lägga bud förrän på fredag för hans fru var bortrest och inte sätt huset. Jag la första budet lägre än va utgångspriset va, annars är man ju lite dum ;) 1,000 000 la jag. Sen bjöd en över och vi bjöd över dom. På kvällen ringde mäklaren och diskutera lite med oss, om vi lägger utgångspriset så blir de ev vårt med en gång. Utan krångligheter. Så vi sa att bi skulle göra de, men han skulle Ringa upp idag när han börja jobba så får vi se vad säljarna säger. Nu ligger jag bara och väntar på att han ska ringa.... Prövade afrodans igår och var helt ok. Är inte så många pass under sommaren nu bara, lite tråkigt... Idag ska jag till pappa och sen ska jag handla de sista inför dopet!


Möte med banken

Lånet beviljat - check ! Sån underbar känsla att vi fick de beviljat. Eftersom jag bara har existensminimum av fk så var vi inte alls säkra på om de skulle gå med på de. Tror de va Ebba som charma tanten på banken ;) så otroligt glada. Efter vi varit på banken gick vi till min och Emils favoritresturang i Varberg - grappa. Åt god mat och sedan åkte vi ut till huset och tittade igen. De va en ny visning och massa folk där. Inte kul att höra andra planera hur dom vill ha de när man själv vill ha huset. Nu ska vi sova! Nattinatt


Varberg, möte med banken och en till visning

Igår va vi hos prästen och gick igenom psalmerna och hela programmet vi ska ha på lördag. De blir en tråkig präst, men han vi ville ha från början han hade semester så vi fick ta en annan :( men hon blir döpt iaf, de va ju huvudsaken :) Idag så ska vi till Varberg och ha möte med banken om lån och flytta till den banken eftersom vi antagligen kommer ha lånen där. Vi ska vara på banken kl 15 och sen ska vi vara i väröbacka kl 18,15 och titta på huset. Så vi får äta lite och titta i lite affärer sen efter banken. ;) Pappa ska med och Karin till huset för att se om de är mycket att göra på de eller om de får godkänt av pappa ;) huset ska säljas under veckan, krav från säljaren så de får bli en snabb affär. Ska ha en besiktning på huset sen oxå, men det är 5 st som är intresserade så vi går inte för långt i budgivningen eftersom att jag inte har jobb och så nu. Annars får vi vänta på något annat hus som passar bra :) I söndags va jag hos mamma och hjälpte Viktor att hämta hem tre nya hästar. Ebba fick mamma passa ;) Nu ska jag upp och äta frukost ;) med Emil och Ebba så klart ;)


Hustittande

Igår va jag hos mamma, kände inte för att rida så jag tog in Nappe och myste bara. Borsta och pussa på han :) sen lämnade jag Ebba hos Karin och jag och Emil åkte och tittade på ett hus i väröbacka. De va helt perfekt, både jag och Emil fäste oss med en gång. De enda negativa med huset är att man hör och ser motorvägen längre bort :( men man vänjer sig vid ljudet bär man bott där ett tag :) fanns dubbel garage och så fanns de skog bakom huset så man kan göra en hage till hästen :) de hade varit en sommarstuga från början men dom hade byggt ut de och så nu. Låg på landet med två grannar i synhåll men dom låg en bra bit bort ändå ;) ska till banken på tisdag, i Varberg. Vi var i Kinna i veckan men dom kunde inte bevilja lån till annan kommun. Så de ska inte vara några problem med lån i Varberg.

Idag var jag en sväng hos mamma och så. När vi kom hem åkte jag till gymmet och solade. Måste vara lite brun innan dopet som är på lördag nästa vecka :)

På måndag ska vi på möte med prästen som ska döpa ebba ;)


Inte hänt så mycket

Inte hänt så mycket sedan sist, Ebba växer så de knakar och snart är de dags för dop för henne. Blir den 14 juli :) igår fick jag köpt mig en klänning jag ska ha och Emil fick köpt sina kläder i måndags.

Idag ska jag nog hem till mamma och rida lite :)


RSS 2.0