Syskonkärlek

Idag har syskonen varit på besök hos oss. Vi åkte först till Videomix och köpte godis, sen vidare hem och bada, lekte på lekplatsen och studsa studsmatta. :) Sen på vägen hem till mamma igen käkade vi på Donken och tvättade bilen. Myspys!
Nu ska jag tvinga Emil att lägga sig på mage så jag kan dra av flagor på hans rygg. Det bara kliar i fingrarna :)

Syskonen hit.

Idag kommer Felix och Matilda hit och ska åta godis och bada i Poolen. Ska bli mysigt. Men jag tror dom kommer hit bara för att få vara med Emil, dom är kära i han båda två ;P haha!

Lyrestad

I förrgår var jag och Emil i Lyrestad och hälsade på en av Emils kompisar. Innan vi åkte dit skulle vi åka till Emils mamma som vanligt varje fredag och äta mat. Precis innan vi ska åka kommer Selma, monsterkatten, med en levande mus i munnen och släpper den under soffan. Jag som är så livrädd för dessa jävla ckliga djur sprang och gömde mig och så fick Emil lösa den. Tog nästan en timme att få ut den jävla Musen!

Efter det åkte vi till Lyrestad, som ligger nästan i Mariestad. Emil sov hela vägen upp, oväntat, :) Så fint i Mariestad var det, riktigt mysigt. Vi matade fåglar och Ankor med bullar och glass, o dom blev så glada så :) Vi åt även på en jätte god resturang som hette Buffalo som låg i Mariestad. Jag och Emil åt Tomatsallad och vitlöksbröd till förrätt och fläskytterfilé med världens största pommes och Beanese. Jag hade velatta en smarrigt god efterätt men det fanns inte plats. Chokladmoussé med färska hallon och grädde. Det lät och såg megagott ut :)
Efter vi varit i Mariestad åkte vi till vårat Hotell i Lyrestad och myste lite och titta på filmen Så olika. Ganska tråkig film, men ui brist på att inte kunna sova fick det duga. Sängarabna var jättemjuka, var nästan så man drunknade i dom. Och självklart skulle jag ha ont i Ryggen nästa dag.När vi Vaknat kom Robert och mötte oss så åkte vi in och käkade frukost i Mariestad vid hamnen. Sallad tog jag med Kyckling och dom tog baguetter. Emil hade glömt sin keps hemma så fick gå till Team sportia och köpa en ny. Vi var helt döda efter frukosten så vi satte oss på en parkbänk och slappa :P Sen åkte vi och lämnade Robert och vi åkte hem, Emil fick köra hela vägen hem. HAHA!
Puss o Kram banan

Lyrestad

Idag hr jag städat hela huset, det behövdes för det såg ut som en svinstia. Snart ska jag ut och städa bilen så den är ren och fin tills vi åker till Lyrestad.
Vi ska åka dit ikväll och bo på hotell där över en natt och träffa Robert. Ska bli kul att träffa han igen =)
Mamma Karin ska bjuda på mat klockan 14 som vanligt idag.
Jag är så himlans glad att jag träffa Emil, han är de bästa som finns, jag är så lycklig med han så det finns inte! Han är mitt allt!!
Ne nu ut och städa bilen och sen åka iväg och tvätta den!
Hejsvej i lingonskogen!

RSS 2.0