Måste varit något i maten?

Imorse åkte jag till mamma och vi åt nybakta frallor med källarrökt skinka och räk röra. Mega gott var de, pappa bjöd vi över på frukost med :)
Om ni inte visste så bor mamma och pappa isär men grannar, vilket jag tycker är riktigt skönt ! Det är en åker emellan husen så de tar 1 min att gå över den så är man hemma hos den andre :)

Efter frukosten gick pappa med mig och koppla på transporten på min bil och så åkte jag och mamma till kinna för att besiktiga transporten, den gick igenom så nu blev min bror glad så han kan åka och träna igen med sina små pollar.

Sen gick jag och mamma en sväng med alla 4 hundar i den sköna varma solen :)
Sen åkte jag och mötte upp Karin på Casablanca och vi åt lunch där, åt även friterad banan till efterrätt :) gott som tusan!

Sen bestämde jag och Karin oss för att vi skulle tvätta bilen, åkte till ok, det var hur lång kö som helst, så kom Karin på att dom har en biltvätt på meca, så vi åkte dit, finfin blev bilen :)

Åkte hem och plockade ihop massa skräp som skulle slängas så åkte jag och Emil ner med de till åvc och sen började jag må riktigt dåligt! Skulle igentligen åkt till kursen för ketchup idag men vi gjorde inte de. Jag spydde som en liten gris, har aldrig spytt så mycket så jag inte fått luft innan men de gjorde jag nu, fy fan säger jag bara... Måste varit lunchen eller något?

Emil har gått upp och börjat slipa ebbas rum så nu kan vi snart börja måla. :)

Förrätten! Igår fixade vi ordning i hallen, blev jätte fint! :)


Spjälsäng...

Idag har Karin varit här. Vi har ätit kokt torsk med Äggsås och potatis, så gott ! :) efter de åt vi äpplepaj, oxå mycket gott!
Sen har vi skruvat ihop byrån till Ebba och fotöljen som hon ska ha på sitt rum sen :) De fick stå på vårat rum så länge ! :)
Gick även ut en liten sväng med Ketchup. och så har jag försökt få ordning på min hall, men nu ser de mer ut som ett kaos än innan jag börja!
Idag har jag fått världens finaste spjälsäng, den på bilden! Jag är megaglad!

Gbg horse show 2012

Hej alla glada :)
Igår gick jag upp med tuppen, klockan 6 för att åka med Viktor, min bror, till Göteborg för att gå på mässa och titta på hoppning i scandinavium :)

Vi var inne i Göteborg strax efter 8 och gick på mässan först till klockan ett då hoppningen började, jag köpte lite nya leksaker till Ketchup och ett nytt reflex täcke till han. Han blev så glad och skulle leka med alla sina saker samtidigt när jag kom hem.
Min bror köpte nya ridbyxor, och nya t tröjor. Vi hann precis gå mässan runt innan klockan var ett, och gissa om mina fötter skrek efter de? Hade så ont i dom, även fast jag tog ett par sköna skor.

Hoppningen var slut vid 6 och vi åkte hemåt, var sån jävla kö ut ur p huset så tog hur lång tid som helst, som tur är kan jag smygvägar ut så gick smidigt ändå :)
Väl hemma köpte jag med pizza och Karin kom och åt med oss. Sen stupa vi i sängen! :)

Idag har jag varit på skroten och köpt tyg för 700 kr. Blev tyg till gardiner i ebbas rum, tyg till hennes skötbord som Karin ska hjälpa mig att fixa så de blir fint. Har kommit på att jag vill ha ett skötbord till toan där nere med så man slipper springa upp och ner i trappan i onödan, inte så kul om man skulle ramla eller så... Emils kompis barns mamma hade ett skötbord över så vi tänkte måla om de till vitt och klä in de i svart blommigt tyg. :)
Köpte även en lampskärm och en hissgardin till Vårat sovrum.

I morgon ska Karin hit och mäta gardiner och vi ska äta fisk med äggsås, det ska bli så jävla gott :) sen ska jag laga äpplepaj som vi ska äta. :)
Igår så får jag en till spjälsäng, en sjukt fin :) fick halva av Karin för den var ganska så dyr så vi betalar halva var ;)
Ni kanske tycker de är onödigt att ha två spjälsängar, men jag ska ha en i hennes rum och en i Vårat så blir allt mycket smidigare :)

I morgon ska jag även köpa ett till spjälsängsskydd och en skötbädd, får bli internettshopping :) hittar nog lite mer att handla när jag ändå håller på.. :)

Nu ska vi sova! Natti!


Helgen ;)

I fredags var vi i göteborg och tittade vad Emils ryggtavla han vill göra skulle kosta ca, vi fick svar på minst 20,000, så vi väntar nog ett tag med den tyvärr, lite mycket pengar just nu :(

Efter de åkte vi till Elgiganten och köpte en filmkamera så vi kan filma Ebba sen när det är dags för henne att komma till oss. Det börjar närma sig med stormsteg nu, det ska bli så skönt att slippa denna kulan på magen, den är bara ivägen och jobbig!!

Efter de åkte vi till Ikea och skulle köpa en garderob, men vi kom hem utan garderob och väldigt massa annat onödigt ist. Köpte faktiskt en gungfotölj till ebbas rum, där vi ska sitta och natta, amma och mysa med henne :)
Efter ikea var klockan 8 när vi kom hem, då började vi måla om vårt sovrum, blev klara vid 12 tiden tror jag väll, åkte hem till Karin och sov över natten.

Igår vaknade vi hos Karin vid 11 tiden och åt frukost och myste lite, åkte hem och kom på att vi nog ville byta kameran till en bättre, så åkte upp till Borås och bytte upp oss lite :) åkte till Lindex och bytte ut bh som jag köpt men inte passa så bra... Åkte till Young thai och åt mat, sketagott, och stora portioner!

Sen åkte vi hem och målade i de vi missat i sovrummet, sen gick vi över till Ronald, grannen, och myste med Isabelle och prata skit :)

Före och efter bilder på rummet :)


Fixat naglar

Nu har jag fixat mina kära små naglar, gjorde lite snabbt fransk manikyr, eftersom jag gjorde de själv blev de lite sådär, men det får gå!

Har även tagit ner sängborden och tagit ur alla lätta saker ur Vårat sovrum så Emil inte behöver ta bort allt sånt Sen. ;) tog lite kort hur de ser ut nu så vet ni hur fint de blev sen efter ;) nu ska jag skruva ner gardinstången.
Tjolaviopen hej!


Tatuering

Idag ska jag och Emil till Göteborg när han slutar. Vi ska till en tatuerare och så ska vi skissa upp hur Emils ryggtavla ska se ut som han ska göra.

Efter det ska vi åka till Ikea och handla en skjutdörrs garderob till hallen och lite småsaker till ebbas rum.

Sen ska vi hem och måla, vi ska måla om Vårat sovrum idag så de blir gjort någon gång, har gått och dragit på de hur länge som helst, men idag ska de bli gjort. Vi ska sova hos Karin inatt så slipper vi sova i målarfärgsstanken :)

Bilderna är på de jag köpte igår och de jag köpte i tisdags :)


Mys med Angelica

Lilla Ketchup skulle till Veterinären igår för han har haft någon konstig hosta de senaste som vi skulle titt va de var för något. Angelica mötte upp mig hos Veterinären, precis när vi blivit klara och fått konstaterat att Ketchup har en öroninflamation. Stackars lilla bebishunden. Vi fick örondroppar utskrivet och sen körde vi ner han till farmor Karin, så skulle jag och Angelica äta lite. 

Vi gick först och hämtade ut receptet för Ketchup. Tog typ hundra år  och han som satt i "receptionen" kunde varken stava eller prata, han sa inte ett ord, satt där säkert tio min, för att få en liten burk med örondroppar. Helt sjukt. 
en gick vi till Skredderiet och åt, jag tog bakad potatis med varm choklad och en damsugare till efterrätt. Mummsigt om satan var de! :) Efter vi ätit gick vi till Expert för Angelica skulle hämta ut kort som hon framkallat. Sen gick vi en sväng till Lindex för jag skulle kika på amningsbh. Köpte en bh, ett amningslinne som var jättebekvämt, ett par nya pyamasbyxor och världens sötaste mysoveralldräckt till lilla Ebbisbebbis i magen. Köpte den i lite större storlek, 68, så hon kan ha den när hon blir lite större. =) Sen gicvk vi vidare till barnkammaren och kulle köpa en present till Henriks systerdotter, Henrik är Angelicas kära man ;)
Då passade jag på att fråga om min barnvagn skulle komma snart. Och då säger hon att den ska göras vecka 10, så hon får de strax efter de. Jag ska ha i princip alla tillbehör till vagnen och de ska alla göras vecka 10... Och så var det chassit. Hon sa att det stod ett frågetecken på de, så hon vet inte riktigt när hon får de, och i värsta fall skulle jag få de exemplaret som är innen i affären, men de var ju fan inte vad jag ville. Jag vill inte ha något gammalt chassi som folk har provkört och flängt fram och tillbax med, så blev riktigt förbannad, hoppas fan att hon får mitt nya chassi för annars ska de bli liv vill jag lova! :(

Efter vi varit i Kinna så åkte vi hem till mig, pratade skit och åt tårta, för angelica fyllde 22 i förrgår, så jag hade lovat att hon skulle få tårta. Emil kom hem strax efter oss, och hade hämtat Ketchup hos Karin.
Vi gick en promenad runt rydal i sakta takt igårkväll med, skönt att komma ut lite =)

Trött

Idag var jag ju i Borås, träffade Angelica och Moa, och Carola, angelicas mamma :)
Vi satte oss och åt på eat när jag kom upp. Pratade lite, mest om bebis och sånt som hör därtill :) Carola åkte hem efter maten så gick jag, Angelica och en sovande Moa i affärerna i knalleland :)

Jag köpte en amingsbh på Lindex som jag tänkt sova i senare när de behövs, och köpte 4 amnings t-tröjor :)

När jag kom hem la jag mig en stund i soffan med Emil, men har så jävla ont i ryggen så vet inte vad jag ska ta vägen så gick upp o satte mig vid datorn istället. Sen när Emil vakna åkte vi till mamma och hämtade ketchup och myste lite med barnen :)

Nu ska jag äta pannkakor med grädde och varma jordgubbar :)


Borås

Nu åker jag till Borås :) men först lämna hund och tanka ;)


Gravid i Vecka 35

Idag går jag in i vecka 35, inte alls lång tid kvar nu, Det ska bli så skönt när magen är borta!
Igår kom Karin hit och gick ut med Ketchup på promenad, hon är så snäll hon!
Vi åt sedan skinka och paprikapaj, jättegott! Sen ringde även Karin och skulle beställa tid till tatueraren, för Emil ska göra en tatuering över ryggen, men då fick man inte beställa på tele, utan man fick åka dit och så. Så detta får vi ju göra någon dag så de blir gjort. Kanske på fredag när Emil slutar tidigt! :) 

Igår beställde jag skor och klänningar till Tärnorna, hittade jättefina klänningar och söta skor till de, Annie var lite tveksam till skorna för hon tyckte de var för smal klack på, men hon får testa dom så får vi lämna tbx dom i sånt fall. Men jag blev jättenöjd med klänningarna! Eftersom att Linda, som ska vara tärna bor i Dubai blir de lite svårt för henne att prova sakerna, Men de ska nog gå bra! :) Så fort jag har fött så ska jag lämna in mått för min brudklänning så jag får hem den och så. Längar så mycket! 

Beställde även en jättefin tröja till Emil och en tröja till mig. 
Så bestämde vi oss även ör att köpa en ny systemkamera, en Nikon 1. Så de får vi kanske åka och göra någon dag med så vi har den redo till förlossningen! :)

Idag ska jag åka till Borås och träffa Angelica, jag har inte träffat henne på hur länge om helst, och lilla Moa så klart oxå. Det ska bli mysigt. <3

Söndagens bravader.

Som sagt innan var mina syskon här i helgen, två av dom iaf. Annie och Tilda, Jag skjutsade hem Tilda vid 11-12 tiden och så skulle jag möta upp Emil hos mamma innan jag lämnade av Annie i Borås. När Emil kom var han fortfarande full stackaren! Eller ah, han får ju skylla sig själv. Han var sådär kramgo och mysigt full hihi. Vi proppa in han i Bilen och begav oss till Borås för att dumpa Annie. På vägen hem så ville Emil äta på Burgerking, så jag stannade där. Stackars lilla Emil kan inte hålla tyst när vi är på BK så han fick äta snabbt så åkte vi hemåt sen.
Emil Däcka på soffan så fort vi kom hem, och jag somnade jag med! Efter ca 3 timmar kommer Emil upp och ser ut som en Zombie, han är å jäklans bakfull, och klagar på detta hundra gånger om. Vi Gick över en snabbis till Cathrin så han fick klaga lite där med, sen gick vi hem och myste. Titta på Firman och gick o la oss.
Detta var våran söndag. ;)

Syskonmys

I fredags var vi på bio tittade på Hamilton, den bar bra men lite för mycket pangpang för min smak. Sen gick vi hand i hand till oliven och åt. ;)
Åt vitlöksbröd med tatziki till förrätt båda två!
Jag åt kycklingsspett och Emil grillspätt med massa saker på ;) till de fick vi klyftpotatis sallad och tatziki. Mega gott var de! Dessvärre fick jag jätteont i magen när vi skulle sova. Så var uppe halva natten och spydde måste ju varit något i maten, för på morgonen igår mådde jag bra ;)

Åkte igår och lämnade av Emil i kinna för han skulle till Varberg med sina arbetskamrater ;) Efter de åkte jag till Borås och hämtade Annie sen åkte vi hem och prata skit och åkte till Tilda hos sin kompis klockan 5 sen åkte vi och handlade. Efter de, hem och laga tacos smällde i oss de och tittade på melodifestivalen och åt massa gott godis.

Sen titta jag och Annie på klänningar till brudnäbbarna på bröllopet ;)
Sen somna vi så gott!
Nu tittar vi på lejonkungen och myser ;)


Bio och God mat.

Idag ska jag och Emil till Borås och titta på bio. Vi ska titta på Hamilton och efter de ska vi äta på Oliven.
Snälla Karin gav oss de som Alla hjärtansdag present. Så glad :)

Nu ska jag berätta att jag har tröttnat på att vara gravid. Förut såg jag fram emot de sista veckorna som man fick gå och visa sin superstora mage, men nu är den bara jobbig och ivägen... Så nu önskar jag att den försvinner snart. Förrästen är de bara 45 dagar kvar till BF, det är ju i princip inget. Och Vi som inte ens gjort klart rummet. Men det är ju tänkt att hon ska sova hos oss i början så de gör la inte så mycket om vi inte skulle hinna klart med de. Det känns som vi har en miljon saker och göra hela tiden, och aldrig hinner med att fixa där. Och jag vet inte hur man ska göra med den förbaskade slipmaskninen, så jag kan inte göra de själv. 
Får la fråga pappa nu när han kommer hem från Polen om han kan hjälpa oss, han kan ju saker och ting mycket bättre än oss, så det går nog fortare då. Tycker bara de är så synd om pappa, för han jobbar ju heeela tiden, han hinner ju knappt fixa på sitt egna hem, å känns lite dumt att tvinga han fixa vårat då när vi kan göra de själva...

I Morgon ska Emil bort med jobbet och sova borta. Tror de är första gången sen jag var i Vitryssland som vi inte sover med varandra. och jag var där i April förra året, så det är ett tag sen. Men jag har bjudit hit Annie och syter Tilda så vi ska äta tacos, titta på melodifestivalen och äta godis och chips! Det ska bli jättemysigt. Dom ska sova hos mig sen så slipper jag sova ensam om de nu är så att de skulle hända något med magen och så...

Nu ska jag gå upp och ta på mig kläder, plocka in i disken och sen åker jag och ketchup till Karin för att invänta mannen och äta lunch där... Ketchup får sedan stanna där undertiden vi är i Borås sen :)

Sjuk...

I morse kom Karin och väckte mig för Emil hade råkat välta telefonen i sömnen i sovrummet så de tuta upptaget när han ringde hem, och min mobil var död så Karin fick komma istället. ;) jag bjöd på pannkakor som blev över igår sen tog hon med ketchup hem till sig, för jag skulle ändå lämnat han där för jag hade planerat att åka till Annie och mysa men efter Karin åkt skulle jag upp och sminka mig, kände hur hela magen vände sig och så var de bara springa och spy på toa... Inte alls kul...
Ringde Annie och sa att vi får ta de någon annan dag vi pratade i 1,5 timmar så vi fick sagt mycket ändå ;)

Nu ska jag sova!!!


Hundkurs

Idag har jag städat lite i huset, Karin tog med ketchup ut i ca 1 timme så städade jag under tiden ;) Karin kom med pannkakor oxå som vi åt, vi är nog dom lataste i världen för hon köpte med sig, hur svårt är de och göra pannkakor då? Haha latmaskar är vi allt ;)

När Emil kom hem kom de en försäkringsgubbe som skulle se över våra försäkringar och berätta om barnförsäkringen vi ska ha sen, han var från trygg hansa, så nu vet vi massa om försäkring, de bästa av allt är att vi får 850 kr för att föda barn ;) hihi och sen 250 kr för varje natt vi stannar på bb ;) fast de är på min egna försäkring ;)

Sen åkte vi på hundkurs, ketchup var jätte duktig som vanligt :) vi fick ta på hundarna kläder så dom blev sååå söta ;)

Bilderna är från igår, frukosten jag bjöd Tilda och mamma på och jag och Tilda i skogen :)
Kram


Helgen och Alla hjärtans dag

I fredags var Robert här, Emils kompis, Dom drack lite vin och spelade wii, Sen gick vi till Jessica där Cathrin oxå var, Dom blev fulla o goda, och lilla jag om inte får dricka. Bebis hade nog inte blivit å glad då.
Sen körde jag in Cathrin, Jessica och Robert till Kinna för dom skulle ut. 
Jag och Emil åkte hem o la oss.

På lördagen Gjorde vi absolut inget, Jag hoppade inte ens ur pyjamasen. Karin kom med Pizza på kvällen och så åt vi de och så myste vi! 

Söndags morgon väckte Emil mig och sa att vi var tvugna att åka till sjukhuset, Hans mormor hade blivit jättedålig. Vi åkte och lämnade Ketchup hos mamma då vi inte visste när vi skulle komma hem efter Sjukhuset. Vi stannade till tvåtiden, och under den tiden hade hon blivit bättre =) 
Åkte och åt på Subway innan vi åkte och hämtade Ketchup hos mamma igen.
Senare kom Karin till oss med bingolotter så spelade vi bingolotto, vi hade 5 lotter sammanlagt, och van inte något, de är riktigt dåligt. Vi vinner aldrig ju! Blir förbannad när man inte vinner, men vem vet, någon dag kanske de kommer en storvinst :)
Efter Bingolotto tittade vi på Ove sundblad och Karin åkte hem sen, Jag och Emil fortsatte att titta på Firman, gud va bra den serien är, Den började ju nyss, har bara varit 3 avsnitt, men ack så spännande! :)

Igår var de fullt upp. Åkte till Mvc för kontoll av blodtryck, blodvärde, hjärtljud och mäta magen. Emil mötte upp mig som vanligt, Jag tycker de är mysigt på Mvc, Folk bryr sig bara om mig ! :D Emil tycker oxå de är kul, han längtar till nästa gång. De tycker jag är roligt när han är så jäkla engagerad, han är ju mer inne i graviditeten än jag själv tycker jag ibland. :)
Efter  Mvc så åkte jag till skene Järn, jag skulle ha slippapper så vi får slipat bort spacklet på väggarna i Ebbas rum någon gång. Det fanns inte där, Men jag träffade min favoritlärare från gymnasiet där. Janne, han är nog den bästa lärare jag någonsin haft, han var med oss i Vitryssland och vi hade så kul, Niklas den andra läraren är oxå  skön, men Janne är snäppet bättre, men så roliga och barnsliga båda två. Vi pratade en styund och bestämde att jag skulle hälsa på skolan snart för att se den nya simolatorhallen dom fått. Sen ska tydligen vara hur häftig som helst.
Efter skene järn åkte jag och handla på MM, Karin ringde då och undrade om vi skulle äta lunch, Självklart sa jag eftersom att jag älskar mat nuförtiden. Vi bestämde att vi skulle träffas på skrädderiet och äta. Åkte dit när jag handlöat klart, Åt mat och sen gick jag runt i kinna och försökte få tag i slippapper, men de fanns ju ingenstans, eftersom att den slipmasklninen vi har fått låna av pappa är megastor så måste de vara stora papper, och dom går tydligen inte få tag på.
Åkte sedan hem och fixade mina naglar, la på fransk manikyr. Är så nöjd över mina naglar, folk frågar om de är lösnaglar och jag kan stålt säga att de är mina egna! :) Så fina o långa är dom!!
Åkte sen till Soc med Emil och skrev på faderskapspapper och delad vårdnad papper. Så nu har vi delad vårdnad om lilla bebbisen! :)
Idag har mamma och Tilda kommit hit, jag böd på god frukost. Vi var ute en sväng med hundarna och bara hade de mysigt. Hon åkte vid 3 och jag började med maten då.
Blev fläskfilé i chillisås och potatisgratäng, belv skitgott. Vi åt vit chokladmousse efter de, och de var gott de med. Nu ska jag mysa med hjärtat mitt.
Puss o KRAM!

Blond

Så här blond blev jag ;)


Skidanläggning?

Som sagt, är väldigt förkyld, inte alls roligt.
Hade tid hos frissan i morse, jag tog med mig mina näsdukar så gick de bra. Blev massa blonda slingor, så nu är jag megablond. Var klar vid 12 tiden hos frisören och åkte hem till Karin och åt pannkakor, Det var riktigt gott.

Sen åkte vi till Barnkammaren och köpte en speldosa Ebba ska ha i vagnen och Karin köpte en present till Ebba. Gick till nordea och satte in lite pengar som legat här hemma efter de. Sen åkte jag och Karin och hämtade min kära lillebror som ville ha skjuts till Örby.

Åkte efter de till Victorins och pratade om vigselringar =) Ett mycket givande samtal och jag vet vad jag vill ha för ringar nu. En vanlig slät. För våra förlovningsringar är ju mönstade med trekanter på med vitt och rött guld så för att de inte ska bli för mycket mönster så vill jag ha en traditionell vanlig ring.


I går lämnade jag min bil till pappa så han får ta en titt på den, de är något i bakaxlen som slår som satan, så känner inte för att krypa under bilen och ta en kik på vad det är, så pappa får titta de. Så jag lånade Karins bil igår tlls idag så jag kom till frissan. Sen hämtade Emil mig hos hans mamma när han slutade jobbet idag. 
Man blir ju helt handikappad utan bil, kan ju inte göra något,
I morgon är de Fredag och då blir de som vanligt middag hos Karin och jag har bestämt att vi ska äta stuvade mackaroner med falukorv. Jag som inte Gillar pasta! Jag har nog blivit knäpp, men har varit jättesugen på de sen igår, så jag får la ta och prova så kanske de är megagott, så kan jag börja äta pasta igen! :p

Är de någon som kan rekomendera skidanläggning? Vi tänkte boka till nästa år. Men vi har ju bara varit i Åre och Säfsen, kanske ska ta och prova något nytt? HJÄLP Någon?
Kram!

Kladdkaka med Daimgrädde

Idag känner jag mig inte alls frisk. Snorig och jävlig.
Så jag bakar en kaka istället, jag kan varmt rekomendera detta recept om du vill ha en god kladdkaka med Daimgrädde!

Kladdkaka med daimgrädde:


Ingredienser:


2 ägg

2.5 dl socker

4 msk kakao

2 tsk vaniljsocker

100g smör

1 dl mjöl

1/2 tsk salt




Daimgrädde:

2,5 dl vispgrädde ( Jag tycker de blir bäst resultat med Mildas 20% Grädde. )

2 msk kakao

2 msk florsocker

2st Daim, dubbelförpackningar




Så här gör du kakan:



- Sätt ugnen på 175 grader

- Smält smöret i en kastrull

- Vispa ägg och socker tills det blir poröst

- Blanda samman med resten av ingredienserna,

!obs blanda försiktigt annars blir smeten luftig och kladdkakan torr!

- Häll ner smeten i en brödad form

- Grädda i 15-20 minuter beroende på hur kladdig kladdkaka du vill ha.



Så här gör du Daimgrädden:

- Finhacka Daimen

- Vispa grädden, inte för löst, den ska ha en hård koncistens


- Häll i Daimen, Florsocker och Kakaon i Grädden. Du kan spara lite Daim till dekorering om du vill.


- Låt kakan svalna och lägg på daimgrädden.

-Låt kakan stå i kylen över natten så gör den gärna dagen innan den ska ätas. Då har Daimen smällt in i Grädden och är supergod!

 


Städdag

Passade på att städa lite lätt, plocka ordning på lite saker och så, åkte med Karin och handlade mat, gick till Apoteket och hämtade mitt bärsele som kom på posten idag!
Karin kom hit och jag lagade mat, blev köttfärs med potatismos i ugnen. Jättegott är de, även om de inte låter så ;)
Emil är hemma idag för han är sjuk stackaren.

En bild på gröten jag gjorde igår oxå ;)


Sjukhus

Igår var vi ute och gick med Ketchup i skogen, en långpromenad på ca 1,5 timmar, efter halva vägen så kände jag att jag fick väldigt ont i magen, det gjorde väldigt ont så de tog lång tid att gå hem. Emil erbjöd sig gå fort hem och hämta bilen så jag kunde åka hem, men de ville inte jag då vi var mitt ute i skogen. Som dom flästa vet är jag livrädd för Älgar, så känns inte så kul att sätta mig i på skogsvägen och vänta.

När vi kom hem så landa jag i soffan så kom Karin hit med kinamat så åt vi lite och jag gick o la mig igen. Emil tog sig en sväng om med damsugaren medans jag låg på soffan o titta på. =)
Vi tittade på Firman på 3:an, En ny bra serie som börja förra veckan. Vi gick o la oss efter de och jag kände att magen fortfarande värkte.
Vaknade hela natten och hade jätteont, men jag är ju inte den som är den nojiga så jag sket i att ringa som Karin ville att jag skulle göra.
När Emil gick till jobbet så började jag känna mig illamående, jag försökte somna om, men  de tog ca 1 timme innan jag kunde sova. Som tur var gick Selma ut när Emil gick till jobbet så slapp hunden och katten väcka mig, vilket dom bukar göra klockan 9 varje dag. Då har dom sin brottningsmatch utanför sovrumsdörren kl 9. Det är så irriterande att vakna av de varje morgon! Men vid 9 tiden är de dags att gå upp tycker jag iaf. Emil brukar ju ringa då med, för han har ju rast då! :)

Jag gick upp vid 10 och ringde Karin. Hon sa till mig att ringa barnmorskan iaf, men dom hade inte telefontid, så jag ringde specialistmödravårdwen i Borås, men dom hade inte telefontid dom heller så jag ringde Förlossningen tillslut. Dom sa att jag skulle komma in så dom fick kika på mig. Nu började magsmärtorna komma tätare. Förut var de bara på vänster sida men nu började de även komma på höger sida. 
Jag ringde Emil så han fick komma hem, och Karin så hon fick komma och ta Ketchup. 

Vi var inne runt halv 12 tiden på Förlossningen i Borås, dom satte ett CTG på mig, som visade mycket riktigt sammandragningar i täta intervaller. Så jag fick en spruta i Låret med Brecanyl som är muskelavslappnande så att sammandragningarna ska avta, dom avtog nästan med en gång, vilken lättnad att inte behöva ha ont mer. Fick träffa en doktor som gjorde ett vaginalt ultraljud och livmoderhalstappen såg bra ut! Vilken tur! =)

Vi åkte från sjukhuset vid 3 tiden, åkte och åt på Subway och sen åkte vi till byggmax och köpte fog och rollers till rummen vi ska måla. Sen när vi kom hem så la jag mig i soffan, och där har jag legat fram tills nu. Eller, jag gick upp och satte igng lite risgrynsgröt i ugnen, det är allt jag har gjort idag. Emil var ute en sväng med Ketchup förut. Karin var ute med han på deras promenad dom brukart vara ute på, tar ca en timme, så han hade ju klarat sig, men Emil ville ut en sväng o få lite luft :)

Ska nog inte jobba mer tror jag innan jag föder nu, lika btra att ta de lugnt nu så att jag inte anstränger mig för mycket så de sätter igång för tidigt, jag är ju bara i vecka 32, i morgon 33. =)
Puss o kram!

Middag hos pappa

Igår var jag och Karin i Borås för att hämta babysittern som barnvagnscentralen lagt undan till mig. Vi åkte även till babyproffsen och tittade lite. Det blev en babysitter trille röd och svart, jättefin med lekbåge till. På barnvagnscentralen köpte jag även världens sötaste spjälsängsskydd, en kudde till spjälsängen och en ny nalle med speldosa, en kossa som matchar färgen på barnvagn och babyskyddet finfint!

Åkte även till byggmax och köpte spackel och spackelspadar till Ebbis rum :) sen åkte vi till My one och köpte hundschampo och balsam till ketchup med aloevera och sånt bra i :)

Senare på kvällen åkte jag och Emil till pappa, trötta och sjuka! Vi skulle käka lite mat där för min faster skulle komma :)
Åt riktig polsk mat ;) blev vattensoppa till förrätt, rådjursstek med knödel och surkols sallad till huvudrätt. Ni som inte vet vad knödel är, det är potatis som man mosar ner med ägg, mjöl, salt och peppar och så gör man bollar av de o kokar dom i vatten.
Efterrätt blev det polsk glass, mega gott vill jag lova! ;)

Hemma hos pappa hämtade vi färgen till sovrummet och ebbas rum, jag blev supernöjd med färgen! Åkte hem vid 23 när maten var färdigäten och sov ;)

Vi vaknade vid 9 idag, jag var som vanligt uppe vid 5 och gav djuren mat och släppte ut ketchup så han fick morgonpinka, gick o la mig igen och vi vaknade sen 9. Gick upp och åt frukost och gick och la oss på soffan och slappa. Sen gick vi ut och gick i 1 Tim och 30 min. Fick jätte ont i magen när vi hade halva biten kvar, har fortfarande jätteont så ligger på soffan nu och har ont :(
Karin var nyss här med kinamat så slapp vi laga mat iaf :)

Puss o kram!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2813461/images/2012/pic_187919444.jpg" class="image">


Sjuklingar

Både jag och Emil är lite sjuka nu. Jag har så himla ont i kroppen och Emil börjar bli jätte förkyld. Jag som hade tänkt att vi skulle fixa ebbas och Vårat rum i helgen, men de får bli någon annan dag...
Idag har jag faktiskt fått mycket gjort, ringt transportstyrelsen, ringt prästen och bokat han, skrivit brev till försäkringsbolaget, ringt guldsmeden och gått igenom lite papper.

Åkte vid 14 och åt tacos hos Karin och då gick min bil sönder, något i bakaxlen som slår som satan. Pappa får ta en titt på de i morgon!
Nu ska vi sova! Natti

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2813461/images/2012/pic_187665104.jpg" class="image">


Latdag

Idag har jag inte gjort något alls, har pyjamas på mig fortfarande!
Karin har varit här och ute med ketchup i nästan en timme! Sen köpte hon glass till mig av glassbilen :) hihi snäll är hon min svärmor!

Igår kom våran färg som vi ska måla i sovrummet och ebbas rum. Den är hos pappa, han har fixat finfärg från Hagmans ;) ska försöka få målat Vårat sovrum i helgen om vi orkar. Ska fjäska hos svärmor så vi får sova där tills de torkar :) det fick bli mörkblått i sovrummet :) kommer bli jättefint!

Ligger nu i soffan med djuren o älsklingen fixar min gps :)


Sjuk?

Vaknade idag av världens magknip vid 5 tiden. Kunde knappt somna om men lyckades tillslut, vid typ 7. Emil ringde vid 9 som vanligt, jag somnade om efter de. Gick upp vid 10, och mådde skit dåligt. Åt lite frukost och nu ligger jag på soffan med ketchup o mår dåligt...

Inte kul alls idag, vill bara gömma mig under täcket o stanna där!


Hundkurs!

Nu har vi varit på grundkurs idag! Jag hade först problem med att få på mig termisarna för magen var för stor ;) Mycket lärorikt kurs, och roligt nog var våran hund den lydigaste av alla. Vi var bara 3 stycken hundar så vi ska slå ihop oss med en annan kurs, så blir vi 7 stycken! Idag gick vi bara igenom alla grunder och fikade!

Idag har jag och Karin varit ute på en mycket kort promenad, gick bara till skogen och kastade boll med ketchup. Åt lasangette och så. Karin har varit här nästan hela dagen och vi har haft jätte trevligt, skattat och haft oss ;)

Nu ska jag sova, har lite ont i magen fortfarande :(
Förresten kom Ebbis nya nappar här om dagen! Fina? ;)
Älskar min Emil!


Hemma från jobbet med magont.

Tjolavippen hej!
Idag valde jag att stanna hemma ifrån jobbet då jag har haft ont i nedre delen av magen sen igår. Känns som ett tryck neråt, men de är inte konstigt, de ligger ju någon där inne och trycker åt alla håll o kanter. =) När hon sparkar nu börjar de göra så jäkla ont, hon börjar bli stor och stark. 

Snart kommer Karin och ska ut och gå med Ketchup, sen ska vi göra lasangette. Eller jag gör nog de när hon är ute och går tror jag allt. Idag ska jag bara ta de lugnt hela dagen, Det är inte kul att ha ont o magen för man kan ju knappt röra sig ju, Böja sig ner är ju helt uteslutet. 
Väntar även på att de ska komma en gubbe och laga ventilationen inne, det verkar som att den gått sönder då det blir kondens på fönsterna där uppe när vi hänger tvätt. Så just nu så har jag slutat med att tvätta. Så jag kör min tvätt till snälla svärmor istället. Tur att jag har henne, vet inte vad jag skulle gjort annars ! :D Hihi. 

Ikväll är det första gången på våran hundkurs som vi anmälde oss till. Vardagslydnad ett heter kursen. Ska bli riktigt spännande! Ketchup är ju lydig och så, men när han är med andra hundar, som med mammas så skiter han fullständigt i vad vi säger åt han! Han glömmer att vi finns! Det är ju inte så snällt. Så vi är 6 stycken i kursen, så det ska nog bli bra, han får träffa andra hundar samtidigt som han får lära sig behärska sig. =)
Kursen börjar inte förräns vid 19,15 och slutar 20,45. Den ska vara varje onsdag i sex veckor nu! Ska bli spännande och se om de ger resultat.
Här är vårat nya bärsele som svärmor köpt till oss :) 

Denna babysittern ska vi köpa i helgen :) 

Här är mina små busråttor när vi var på promenad i höstas! :)

RSS 2.0