Fått gjort mycket idag.

Idag har jag fått gjort riktigt mycket :) känns så skönt så här på kvällskvisten och veta att man presterat bra under dagen.
Vaknade vid 9 tiden och åt frukost, sen gick jag upp o tog en riktigt lång dusch skrubba mig från topp till tå, gjorde hårinpackning och ansiktsmask så nu känner jag mig som en ny människa.
Sen bytte jag sängkläder och hängde ut täcken o kuddar på vädring, dom har hängt ute hela dagen :)
La in en tvätt o en maskin disk, städa hela lägenheten både damma o torka golven. Gick ut o kratta bort alla löv på framsidan och plantera blommor på baksidan. Bakade en kaka och gick en sväng med ketchup när emil kom hem från jobbet. Klippte klor o borsta ketchup med. Duktig har jag varit idag. Jag o emil hjälptes åt o göra mat oxå.
Bebis visar att han eller hon lever det kittlas i hela magen :) gulligt


Fullspäckad dag

Idag har jag hela dagen full med saker att göra. Får bara se hur mycket som blir gjort. Ska baka mjuk pepparkaka, in o ut ur disken, städa, tvätta, moppa golven, in till kinna och titta på Jacka, till moppeverkstaden o köpa en tändspole till Viktors moppe. Sen ska jag göra tusen andra saker som jag inte kommer på nu. Sen när Emil kommer hem ska vi mysa o laga flygfande jacob :) Gott :)

Blir inte alltid som man tänkt.

I morse vaknade jag vid 8, gick upp och åt frukost, blev flingor med fil och te. Brukar äta gröt annars men börjar tröttna nu.
Sen vid halv tio var de dags o åka och lämna Ketchup hos Karin och sen till arbetsförmedlingen på möte.
Efter arbetsförmedlingen åkte jag till Karin och åt lite macka o te sen åkte vi in till Kinna och hämtade min jacka från kemtvätt, den blev som ny. Sen konstatera vi att jag inte har någon jacka nu i vinter som tjockis mage får plats i. Hur gör man när magen inte ska frysa??
Vi gick in i affärerna i kinna för att se om vi hitta någon rymlig jacka. Hitta en på wilma, men fel storlek så dom ska fixa en jacka i rätt storlek tills i morgon.
Gick o köpte ny bh på Fatima o nya mamma byxor på hans o Greta. Karin köpte tyg o hämtade skor o gick in på victorins o hämta något. Gick sen o handla mat, tänkte vi skulle ha myskväll med Emil idag, äta flygande Jacob o äta chips o dipp och skulle även gjort mjuk pepparkaka. Men så blev de inte. Fick åka till Viktor o emil fick laga hans moppe. Så vi köpte med oss pizza hem o sen var de dags för bonde söker fru.
Karin hittade även en fin jacka som hon skickade efter till mig med plats för mage. Får se om den är rymlig.

I morgon ska jag laga mjuk pepparkaka o städa o plantera blommor.


Åka bil.

Nu har jag skaffat en app så jag kan blogga när jag har Tråkigt som typ nu, sitter i bilen. Emil är så snäll och kör. Vi är på väg till hyssna och ska lämna tbx hö som vi köpte i söndags som var mögligt!!

Idag har Mamma Varit hos mig och jag fick en jättefin blomma, som selma tyckte var fin med. Varit hos emils mormor idag med och ätit hos Karin.


Skor

Köpte dessa skor idag :)

Skor

Köpt mig ett par nya skor idag, bara för att jag tröstköper lite för jag har ont i ryggen.

Det bubblar

Värsta häftigt. Jag och emil sitter o tittar på pengarna på bordet och helt plötsligt bubblade de till i magen. Precis som om man pruttar i badkaret och bubblorna går upp vid ryggen, fy va äcklig jag är nu som pruttar i badkaret tänker ni nu :) men precis så kändes det i magen. Jätte mysigt!

För övrigt har jag nyss ätit marängswich, gott som satan


Handlat

Efter vi varit ute o gått jag o Karin åt vi Paj, som är supergod! Sen bestämde vi oss för att åka in till Kinna o köpa en Bh till mig, för att mina bröst är ömma som tusan o bara värker så jag kan inte ha bygel bh har jag kommit på. Så vi åkte in till Lindex o hittade en jättemysig bh- som var en ammningsbh. Men det funkarde fint ändå, så idag har jag köpt mig en amningsbh, haha! Men så bekväm är den, den kommer jag ha på mig mycket kan jag lova!
Sen så åkte vi till Blomsterjätten och köpte en krans till Dörren, blommor till krukorna på baksidan o ljus som vi ska ha i ljuslycktan utanför. Köpte även en present till Emils gudbarn Mabylinne, för hon har fyllt år. Ochj så gick vi till Nordea o beställde ett nytt kort till mig, för mitt funkar aldrig typ... Står att man inte har pengar fast man har de, och det är lagom pinsamt.
När vi kom hem så blev det varma mackor, nu sitter vi o spelar lite wordfeud och jag ska göra marängswich som jag ska äta ikväll när jag tittar på Halv åtta hos mig o pengarna på bordet.
Emil ♥

Sammanfattning.

Nu var de längesedan jag blogga. Dålig har jag blivit på de kan jag säga.
Innan helgen köpte jag mig en Iphone så jag kunde spela Wordfeud, något som jag inte behövt köpa om inte svärmor hade visat mig. haha! Så jag skyller på henne. Haha. Emil tyckte jag var skitlöjlig, men två dagar efter så köpte även han sig en Iphone, så han oxå kunde spela. Hur fjantiga är inte vi! :) Så nu har vi varsin iphone och inget liv :)
Fredagen tillbringade vi med mys i soffan och så. Handlade även på fredagen så vi hade saker till Lördagen, för då fick vi främmat.
Lördagsmorgon givk vi upp tidigt och åkte till Susedalen med hästen o Viktor, för det var dags för tävling, dressyr. Älsklingen följde med som tur var, annars hade jag kissat på han innan jag åkte så han var tvungen o gå upp ändå. haha! Ne, okej, inte direkt men han följde med iaf. Ketchup fick med följa med. Det gick bra för Viktor, 3:a i första klassen o andra klassen gick inte lika bra, men han kom ihåg vägarna han skulle rida iaf, o de är huvudsaken.
När vi kom hem så var de bara slänga sig i duschen och sen åka till Borås för att hämta gästerna!
Det var Annie och Putte, Jackson och Angelica som skulle hämtas, sen var det bara raka vägen hem för att möta upp Broder Sebbe där med. Vi bjöd på Tackos, väldigt smarrigt var de! Det var tänkt att vi skulle äta Marängswich, men det fick vi inte plats med, så i ställde fram lite godis o Chips istället, Det funkade bra de med.
Frågespel, ölspel och jag har aldrig spelade vi under kvällen, alla utan jag o Sebbe blev bra dragna. En mycket lyckad kväll vill jag lova!
Söndagen spenderade vi i sängen, och sen vid 6 tiden så åkte vi till mamma o hämtade transporten o hämta hö tilll hästapollarna. Konstigt nog är det bara jag som har dragkrok på min bil utav alla i min familj.
Idag när jag vaknade hade jag så ont i ryggen, kunde knappt gå, så svärmor kom hit så skulle vi gå ut o gå, för det brukar släppa lite då. På köpet tog hon med supergod paj och så städade hon käket åt mig. Du är bäst Karin!
Sen kom vi pöå ett nytt namn som bebisen skulle kunna heta, Ewelynne, det tycker jag var superfint, å jag presenterade till Emil när han kom hem o de tyckte han med om. Det var Emils mormor som ville att bebis skulle heta de i andranamn istället för Ewy, för så heter hon. Men jag tycker om det som förstanamn, vi får se. Först ska vi veta vilket kön de är. :)
Emil♥

Röda rummet

I flera dagar har jag lovat mig själv att göra ordning de röda rummet som så småningom ska bli barnrum. O idag fick jag äntligen tummen ur. Trodde jag, ställde allt i en del av rummet så jag fick plats med tvätten där inne så fick de vara bra så. :P
Så jhäkla lat blir man när man går hemma på dagarna. Nu ska jag vänta på att Emil ska komma hem så vi kan åka till Borås o köpa en iphone till mig.

Joe Labero

Igår hade vi det supertrevligt. Vi hämtde svärmor Karin i Varberg vid klockan 5 på eftermiddagen. Innan det så åkte vi och lämnade Ketchup hos mamma, hon fick passa honnom under kvällen.
Men Karin så börjde vi kvällen på ett mysigt ställe som hette Knopen, en resturang inne i Varberg. Tyvärr så tog det jätte lång tid innan vi fick maten, men när vi väl fått den så var den jättegod. Karin beställde ett glas Rosé vin för 65 kr o det var pyttelitet glas. Ett sånt glas man brukar få fördrinkar i, ca 4 munnar av vinet så var de borta! Emil o Karin drack vin o öl o jag fick nöja mig med fanta. Men tur är la de, för annars hade bebis inte mått så bra :) Till förrätt blev det vitlöksbröd med Tzatsiki, eller hur de stavas, och middag tog jag fläskfilé med pommes. Tyvärr så var den efterrätten jag ville ha slut, så bajs på den resturangen, dit går inte jag igen!
När vi kom till resturnagen avslöjade vi för Karin va hon skulle få i present. Vi ska titta på Labero!
Efter maten begav vi oss till Varbergs sparbankshallen för att titta på Showen. Vi var där en halvtimme innan så vi gick till baren o Emil o Karin tog ett glas vin o öl. Och jag fick min efterrätt och lite mineralvatten. 

Sen var de dags för att gå in o vi hitta först inte platserna. Men de gjorde vi tillslut som tur var. 6:e raden framifrån så bra ´platser fick vi allt :) Själva Showen var helt magisk, mohahah, Helt sjukt att man kan bli så lurad. Han tog upp folk från publiken vilket jag tycker är roligt. De sjukaste som jag tycket var nog när dom flög i luften o en annan sjuk sak med en telefon. Han lånade en iphone från publiken, la den i en ballong, hur han nu fick i den i den är en fråga i sig. Slog sönder telefonen me en slägga och la i den i vatten, trolla bort den o sen kom det en kille med en Pizza, en calzone, o i den låg telefonen, kvar i ballongen. När han tog ur den ur ballongen var den fullt fungerande o felfri. Sjukt var de tycker jag !Men men, lurad som satan blev vi allt.
I pausen var vi med om de roligaste på¨länge, Emil o Karin skulle ut o röka, o man var tvungen att låsa upp dörren för tt komma ut, o jag stod i dörren o höll den öppen så att dom skulle komma in när dom var klara. Då kommer de en kille o ska gå ut, tar dörren två dörrar ifrån mig, o upptcker att han inte kommer ut, Så prövar han den som är närmast mig, men han kommer inte ut där heller, så går han fram o tbx mellan domdörrarna men kommer inte ut, tills vi säger att de går o komma ut här, då låser han upp dörren längst bort o går ut fy bubblan va jag skratta! :)
Efter vi varit där körde vi tbx. Karin till stugan o Emil o Karin tog varsitt glas vin o sen var det hemfärld, Emil somna efter tre min o jag vr trött om en apa o så ville Emil att vi skulle hämta Ketchup så fick ju åka hem till mamma o hämta han, när vi kom hem höll jag på att somna innanför dörren så trött jag var, men klara mig hela vägen till sängen, o tro de eller ej, av med minket o borsta tänderna hann jag med. :)
I morse var dt upp klockan 7 för att åka till Västa Frölunda för dressyrtävling för Viktor, han statade två klasser o en hem med pizza till mannen o spela bingolotto.Äta chips o dipp har vi med hunnit. Vann 50 kr på ena lotten! :) Nu ska vi upp o duscha o sen sova! :)
Emil! ♥

Uteplatsen

Såhär blev de på uteplatsen =)

Lördag - Överraskning!

Igår var jag hos mamma från de att jag hade vaknat tills klockan 1 när Emil slutade. Då åkte vi till Karin för att få i oss lite mat o så. Det blev kyckling i någon god sås o ris till mig o pasta till dom.
När vi kom hem gjorde vi ordning uteplatsen, drog bort möblerna o skrubba rent planken gjorde Emil, han tvättade även fönstren så nu kan vi se ut igen! :) I dafg eller i morgon ska jag köpa lite mer ljung så jag kan plantera de på uteplatsen så det blir lite myspys där ute med. Skölde av alla möbler o sopade bort alla löven som legat där inne. La ut en filt o lite kuddar å man kan mysa till de nu när det blir kallt. Det är riktigt mysigt tt sitta där när man har tänt värmelamporna o bara mysa!  Ska ta en bild på hur de blev med ! :)

När kvällen började smyga sig på åt vi lite varma mackor o sen gick vi Över till Cathrin o Ronald o myste med lilla Isabella o tittade på Idol. Sen satt vi o diskutera när Laila Bagge skulle ha barn o det står baskimej inte någon stans! Så vi fick inget bra svar på de, o klokare blev vi inte heller. Sen gick vi hem o la oss o sov.
I Morse vaknade jag vid 7 tiden o släppte ut Ketchup o gav både Selma o Ketchup mat. De tycket dom var gott. Dom som är vana vid att få mat vid 5 var vrölhungriga! :) Sen gick ja upp o myste med Emil o somnde om, vaknade vid 9 tiden o så låg vi o myste tills nu :) Nu ka vi äta frukosta, blir nog Äggmackor idag, Det var lenge sedan!

Ikväll klockan 5 ska vi hämta Svärmor o ta med henne på överraskning, det ska bli kul!
Emil! ♥

Pengar!

Varför måste saker o ting kosta pengar? Jag blir riktigt irriterad.
Heiko, den hästen jag red o tävla förut på, världens bästa häst är nu till salu för 52,000 kr. Då frågar jag mig själv varför jag inte lagt undan pengar istället för att köpa skitsaker... Utan tvekan hade jag köpt Heiko om jag hade pengar till de! Blir så irriterad!

Bort med allergi!

Idag har det varit en känslosam morgon, men som tur var gick de över, jag skyller på min lilla filur i magen som gör mig lite känslomässigt laddad. :) Gick o la mig igen o sen var allt bra när jag vakna!
Mamma kom o bjöd på nybakade frallor med räkröra o källarökt skinka! Mummsigt gott var de, Vi satt o myste hela förmiddagen för att sedan gå på en nästan två timmars promenix med hundarna! Det är mysigt o vara med mamma, det var de då rakt inte förut, när man bodde under samma tak o allt. Men de var längesedan jag bodde med mamma. Herregud, jag var 15 när jag flytta från mamma, sen har jag bott där lite småsnuttar bara. Tiden går fort. Mina barn ska då rakt inte flytta när dom är 15 :) hihi, så mycket bus man hittade på då. Tur att man växer upp o blir lite klokare!
Mamma tog även med min dunjacka som jag letat efter. Den är lite större så magen får plats i vinter, för jag antar att magen kommer växa mycket mer o som det är nu kan jag precis knäppa min vinterjacka. Så i morgon får Karin ta sig an jackan för den var då inte nytvättad kan jag lova!
Sen var jag på akupunktur, ska ha min sista tid på Måndag för att sen får jag inte plats med magen, eftersom man ligger på den! :O
Efter de åkte jag till Älsklingen o pussa på han på jobbet lite, sen hem o damsuga lite i vardagsrummet. =)
Nu precis har vi tädat bort alla allergi från sovrummet. Emil är ju allergik mot hundar o hostar hela nätterna. Så vi har tagit ut täcken, madrassen, kuddarna, gardinerna o allt i tygväg up på vädring o städat från topp till tå, Inte kul när han hostar hela tiden. Vi ska skaffa oss en grind så han inte kan komma upp till övervåningen, så all allergi kanske stannar nere, inte all, men mycket. Annars måste vi kanske tyvärr göra oss av med Ketchup o de vill varken han eller jag, så vi får pröva oss fram vad gäller hunden! Ska försöka hitta en begagnad grind på Blocket i morgon eller så.
Emil! <3

Mysdag med Linnéa

Idag när jag vakna så var det dags för toaletterna både uppe o nere för en rejäl skrubbning. Men först åt jag frukost. Var jättesugen på Salami mackor, men då kom jag på när jag skulle göra mackorna att lilla gravida jag inte ska äta salami, så det fick bli skinka istället. Jag som var så supermegahungrig på SALAMI!
Efter toan blev skurad åkte jag till Borås för att handla o hämnta Linnéa. Sen hem för att mysa med Linnéa o bara prata skit :) Sen kom älsklingen hem o jag börja med maten, idag åt vi världens godaste mat som jag allid åt hos mamma, men hon har tappat boort receptet i ca 4 år, o hon hitta de igår, så idag fick de bli köttfärs med potatiosmosblandning, så underbart gott!
Klockan 20,00 idag skulle jag o Emil ha fight om vem som skulle ha fjärrkontrollen, han ville titta på 5:an o jag ville titta på 4:an, men vi löste de med att jag gick upp till sängen o titta o han titta nere. Första gången om vi inte satt med varandra o titta på tv, men vi besökte varandra i pauserna! :) jag älskar min underbara prins!
Emil! ♥

Svärmor fyller år!

Idag har jag varit hos Linnéa hela förmiddagen o bara myst. Pratat o druckit te, riktigt mysigt att träffa henne efter så lång tid. Ketchup följde med o fick träffa Linnéas arga katt oxå, han tyckte inte om hundar den katten inte. Sen efter vi pratat av oss begav jag mig till Subway, det finns ju inget godare än deras mackor!
Sen åkte jag o Ketchup hem o la oss o titta på Avatar. =) Jag som inte har sätt den filmen innan, slarvigt av mig.
Sen kom älskling hem från jobbet så bytte han om, sen var det dags att åka till Svärmor o gratta henne för idag blir hon ett år ÄLDRE :) MOHAHA!
Hon bjöd på god smörgåstårta o megagod kladdkaka med kolakräm o grädde. Det var megagott.
Nu ska jag äta en Avocado. för jag är riktigt sugen på de :)
Emil! ♥

Mysdag

Idag har det ju satan rgant hela dagen. Jag o Karin skulle gå ut en sväng o gå, men regnet är ju inte så kul att gå i så vi satte os o åt glass och drack te o kaffe istället, kanske var bättre de. :)
Klockan tre var det dags för akupunktur igen skönt var de, snart går det inte få de längre för magen är i vägen snart, ligger ju på magen o får nålarna i ryggen... Magen bara växer o växer nu idag är den riktigt stor :)
Har precis gjort skinkröra och lagt en bakpotatis i ugnen. Älsklingen jobbar över idag, hur kul är det o vara själv när det är mysväder ute??  Stackars lilla Ketchup får nöja sig med att rasta sig själv på gräsmattan, har ingen ork för att gå ut med han idag tyvärr.
Tvättat en maskin med sängkläder idag så nu ska jag hänga upp dom o ta bort de kläderna som redan hänger uppe, tråkigt värre, tycker sånt ska göras av sig själv :)
Emil! ♥

Härliga höst!

Man blir så kär när det är höst. Nyförälskad skulle man kunna säga om jag inte redan var de, Det känns så skönt med Emil för jag är baskimej fortfarande nyförälskad. Det pirrar i magen fortfarande när jag ser han o jag har svårt att vara utan han! Jag som trodde sånt skulle gå över efter ett halvår eller mindre Men det hänger fortfarande i. Men ack så jobbigt är det att gå o längta efter han när han inte är hemma. I morse var det bara 0 gradigt ute. Riktigt kallt ju. Dags att dra fram domkraften o byta till vinterdäck snart. O Emil ska ha nya på sin bil, inte billigt de inte!
Nu väntar jag på att Emil ska komma hem så vi kan åka o handla Pizza och sen äta chips o dipp framför tv:n. Undra va det går för några program på tv:n idag...
Nu känner jag att magen bara växer o växer för varje dag som går, den är stenhård o jätte mysig. Jag börjar må mycket bra o mår inte lika illa på morgonen längre. Har börjat få lite ont i svanken som mensvärk typ. Nu vill jag bara att det ska bli Mars så vi kan få träffa våran lilla skitunge! :)
Emil! ♥

Bebismys

Måste bara börja med att säga att jag längar så till vi får våran lilla knodd. Cathrin åkte in igår vid elvatiden o födde en söt liten tösabit i morse, nu är dom hemma och vi var ju bara tvugna att gå dit o hälsa på de nya tillskottet i grannkapet! Så underbart söt var hon! Nu vill jag att det ska gå fort tills det är Mars så jag kan få våran med, bebislängtan till tusen nu!
Igår ängnade jag tiden åt att tvätta och röja i tvättstugan, finfint blev det! Sen åkte vi till Karin o åt mat och efter det var jag o Emil hurtiga o tog med Ketchup ut på spåren uppe vid ksk stugan och gick 5 km! Riktigt härligt var de, fint och härligt höstväder o mysigt ! Sen åkte Emil o handlade och jag åkte till Björketorp o Madde för att titta om hon hade några mammakläder som jag ville ha, för hon skulle sälja sina. Blev tre tröjor. Sen så fick vi massa hästtäcken till hästarna så Viktor blev överlycklig! Åkte o lämnade dom hemma hos mamma. Sen åkte jag en snabbis till morfar och lämnade Vin som dom hade glömt beställa på bolaget.
Sen hade jag o Emil myskväll med Taco och titta på Idol!
Undra om killar kan bli skengravida på riktigt? För jag tror Emil har blivit de, o det tror han med! Magen växer på han o det är inget Fett utan "luft", Sen kan han känna att det hugger i magen o det gör jag med ibland det senaste. Haha, hade varit kul om han pluppa ut en liten han med ! ;D
Idag har jag tillbringat hela dagen hemma hos mamma medans Emil har hälpt pappa o byta tak på ett av hans hus. Jag åkte dit med pastasallad vi 1 tiden o pussa på han lite, sen till mamma igen och så gick vi ut o gick i skogen med hundarna! Riktigt mysigt!
Nu väntar jag på att Emil ska komma hem så vi kan mysa!
Emil ♥

SNÖÖÖ!

Snö i kiruna! Hur gott är inte de med lite Snö! Det är så mysigt! Snart jul, bara två månader kvar, det finns ju inget mysigare än jul! Snön är bara fin o se på, det går ju baskimej inte köra bil i de iaf. Ne, men nu vill jag att det blir mars, så bebis kan komma!! Emil va så gullig i gårkväll när han berätta för mig att detta är Baskimej den längsta leveranstiden någonsin!
Igår så tittade vi på Drömmen om ett barn, vilken tur man har som kan få barn, herregud vad skulle man göra om man inte kunde få de. Så hemskt, sorligt! Men som tur är det finns det miljader saker som alternativ i dagens läge! Jag är sdå glad att vi har kunnat skapa en liten Knodd på så kort tid som vi försökte.
Var med Karin nästa hela eftermiddagen igår, mysigt med två flummiga damer! haha! Vi ängnade oss åt att åka bil! Så kul hade vi!
Sen på kvällen var vi hos Ronald o åt smörgåstårta för han fyllde 30 igår :)
Idag så vaknade jag av att Ketchup väkte mig, som vanligt med att knacka på dörren, skitunge är han! :)
Sen var det bara upp o käka frukot o nu sitter jag här o funderar på vad jag ska göra idag?!?!? Funderar på att tvätta lite för tvätttugan ser ut om ett kao, tur man har tvättrum så slipper man ha tvätt i hela lägenheten, man behöver bara ha den i ett rum, helt toppen!! :)
Emil ♥

Förlossningskliniken.

JKag och Emil har suttit och tittat på Förlossninskliniken innan vi tittade på Bonde söker fru. Det får en att tänka på att man själv ska ligga där "snart", okej, det är inte snart, men det känns så.
Att veta att den jäklans smärtan är helt självförvållad, men att man får något så fint gör en motiverad till att ha en positiv inställning till det hela.
Igår köpte jag o Emil 3 gravid tidningar o satt båda två o åt bullar o läste, hur mysigt som helst var de! Det är skönt att Emil och jag planerat graviditeten och veta att båda har varit lika delaktiga och velat ha barn, att det inte är något som "hänt av misstag". Det är så Skönt att ha Emil vid sin sida som alltid är underbar och snäll, hjälper till och är en sådan pojkvän man bara kunnat drömma om! Skulle inte ens kunna fantisera om någon bättre än Emil han har baskimej allt och det är så skönt! Han finns där o prata med i alla stunder och stöttar på ett underbart sätt. Han är helt enkelt underbara o bara min!!! :)
Idag skulle jag fått städat i "röda rummet" som ska bli bebisarum, men det blev ju inte av idag heller. får se om jag orkar o hinner ta det i morron! Känner att jag inte har någon ork alls, gör knappt nå´got på dagarna men är ändå heldöd när vi ska gå o lägga oss o sova! Längtar tills den 31 okt, för då blir det ultraljud, det ska bli så mysigt!
Emil, Du är mitt ALLT! ♥

Hämta häst!

Idag har jag varit med Karin, hämtade henne vid däckfirman för hon skulle göra en hjulinställning, sen åkte vi hem till mig o hon sydde upp våra gardiner i storarummet så nu är dom fina. Sen fika lite med bulle. Sen gick vi våran dagliga promenix =)
Sen ringde jag på en islandhäst som jag och mamma åkte o köpte. =)
Nu har älsklingen gjort soppa till sig o pannkakor till mig, duktig som fan är han! Nu plockar han ut ur disken, skulle varit han som var hemmafru o inte jag =)
Emil. ♥

Vaknar hela tiden!

Är rätt trött på att vakan en gång i timmen o vara jättepigg, har gjort det nästan hela natten! Fattar inte vad felet är.!
Magen börjar bli lite stor nu, så mysigt!!
Idag ska jag ut o gå med Karin o sen ska hon hjälpa mig sy upp gardinerna i vardagsrummet! Snällast är hon! :)
Så nu ska jag åka o hämta henne för hon har lämnat sin bil på lagning! :P
EMIL!!! ♥♥

Beställt barnvagn!

Dagen började med ett besök hos sjukgymnasten o fick akupunktur. Efter det åkte jag till Karin för en liten promenad, sen hem o plugga lite, upp till Borås, Besiktia bilen, skriva upp för BE, lämna in lönerapport o färdskrivarblad.
Sen hem till Karin igen för att hämta henne så vi kunde åka o beställa barnvagn!! :)
Det blev barnvagnen, med bebisdel och barndel, Bilbarnstol i samma mönster som barnvagnen, parasoll, och en adapter på man kan sätta på bilbarnstolen på barnvagnen, jättefult, men väldigt praktiskt :)
Lite smålull o sånt med. Jag är överlycklig nu!! :)
Nu står Emil o lagar mat, sen ska vi åka o köpa kanelbullar, det är mumma!!!
Emil ♥

BARNVAGN! =)

Idag har jag tillbringat hela dagen med Svärmor. Vi gick en sväng i skogen med Ketchup först i regnet, inte så roligt men det gick! :)
Sen åkte vi till Kinna och gick spontant in på Barnkammaren i Kinna, o då fick vi syn på världens Snyggaste vagn! En Emmaljunga City Cross. Både jag o Karin älskade den! Lätt att köra, o mega fin! Så vi stannade där o prata med hon som äger butiken en bra stund. Tittade på tillhörande bilbarnstol o lite småpill till vagnen, allt skulle kosta 13,200 kr, så det var bara att åka till pappa på kvällen! Efter vi var inne på barnkammaren gick vi till Kappahl o köpte en vit slips till pappa, för han ska på begravning i morgon. Sen efter de gick vi till Arbetsförmedlingen, pinsamt att gå in där ju!!! Skulle skriva in mig, men var tvungen att skapa ett konto, å åkte hem till Karin o gjorde de och åt lite mackor. Sen tbx. till arbetsförmedlingen o skriva in mig o prata med en handläggare.
Sen åkte jag hem o jag o Emil städade lite o gjorde mat, sen kom Karin o åt med oss. Efter vi ätit så åkte vi till Barnkammarn igen o visade Emil vagnen, sen bestämde vi oss för att vi skulle ha en sådan! Sen hem till Karin o fika lite, och sen vidare till pappa för att fjäska!
Det gick bra, han trodde vi skulle ha en dyrare barnvagn så han blev nästan lite glad för att vi inte skulle köpa en dyrare =) Så i morgon ka jag beställa vagnen jag vill ha, alltå den som är nedanför på bilden, men tillhörande bilbarnstol! =)
Emil! ♥

Jag & min älskling!


Måndag...

Idag är det måndag o att göra listan är fullspäckad.
Måste få städa lägenheten idag, det ser hemskt ut, Ska ringa och boka tid för uppskrivning på E kort, så jag får köra boggiesläpen utomlands. =) Måste skriva in mig på arbetsförmedlingen, hur kul äår det då???
Laga mat o ut o gå med Karin.
Hade tänkte jag skulle besiktia bilen o lämna in min lönerapport, men min nummerplåtsbelysning är sönder, så får ringa o beställa nya lycktror, för fäåstena har gått sönder, hur kul är det då????
Idag känner jag mig lite negativ faktiskt. Nu ska jag äta frukost, försöka iaf. Känner inte för något idag, vill helst bara gå o lägga mig igen för jag är negativt inställd till allt, men hoppas det ändrar på sig under dagen.. =)
Emil ♥

Helgen!

I helgen har vi tigit det lungt och myst riktigt mycket! Det tycker jag om!
Fredagen att vi o pratade lite med grannarna och var ute o gick lite i det härliga höstvädret. Gick o la oss tidigt för Emil skulle jobba o jag skulle upp med lillebror Viktor o tävla.
Lördagen började med hästhoppning på Marks ridklubb. Viktors första tävling så han var jätte nervös, jag med för den delen! Vi gick banan o sen a han att han skulle aldrig komma ihåg den. Okej tänkte jag, men då får han la provocera eller något! Sen gick vi till transporten o skulle lasta ur, så frågade jag om han tänkte på banan, men han sa att han glömt den för länge sedan. Så jag fick skritta farm Imre å fick han sitta och titta på ekipagen före han! Som tur var så kom han iåg hela banan, men tyvärr så vgrade Imre på två hinder, så det blev ingen placering. Jag tror han vägra för att viktor var å nervös =) 
Sen efter tävlingen kom jag och Emil hem samtidigt ungefär. Gick en promenad i skogen med Ketchup. Sen satt vi och myste hela kvällen tills pappa ringde o ville ha kjuts hem, så fick vackert hoppa in i bilen o skjutsa han hem. Men fyyyy va lång tid det tog, sån jäkla dimma. Tog oss nästan 1,5 timmar mellan Rydal och Berghem, jag som är livrädd för att det ska komma älgar på vägen var ju tvungen att köra mega sakta. Men vi kom hem oskadda och la oss klockan 3.
I morse var det jobbigt att gå upp, vaknade klockan 8, gick ut o sälppte ut Ketchup o in Selma, gav dom mat o gick o la mig igen. Sen väckte Emil mig vid halv 1, då tyckte han att jag skulle upp. Idag har vi storhandlat lite o varit ute o gått en sväng. Tittat på film o bara varit. Pappa behövde låna min bil så jag åkte o lämnade den o tog mammas bil istället, så ska åka o byta tbx. min bil i morron. På vägen hem köpte vi kinamat så nu är vi mätta o belåtna! Nu ska jag byta ängkläder o gå in o Duscha!
I morgon blir det Promenad med Svärmor Karin!! =)

Ombyggnad.

Försöker göra om bloggen lite, så inte så fin för tillfället, men ska fixa lite bilder o så i morron. Emil är så snäll o hjälper mig, annars hade jag aldrig fattat hur man gör :)

RSS 2.0