Jävla skit dag.

Kan inte säga mer än att den dagen har vart värdelös.

Började med att försova mig 10 min, vilket räcker till att jag ska bli stressad. Emil sov på soffan eftersom vi blitt med valp och hon inte får vara i sovrummet. Han fick ge djur mat och så satte vi på barnvakten så fick han ligga kvar nere och Ebba i sin spjälsäng.

Åkte till tandläkaren efter första kunden som va i rävlanda och tandläkaren i skene. Slängde i mig en macka innan bara. Sen tbx till Landvetter för kund 2. Massa jäkla bilåkande....
Sen lämnade jag tbx mina saker till jobbet för de vs min sista dag. Chefen va 1 timme sen så fick vänta på henne. Vröl hungrig ska tilläggas. Åkte hem och då va Emil trött som fan så jag mata Ebba och bytte blöja. Sen tog jag på henne och kopplade ketchup för en promenad. Katten springer ut och följer efter. Tar inte mer än 20 meter innan katten far ut i vägen när en bil kommer. Jag försöker fånga katten, ketchup efter och Ebba börjar skrika. Måste sätt kul ut. Men jag blir rasande och går in igen. Jävla hund som springer efter när han vet att han inte ska. Han har glömt allt han lärt sig när valpen Kom. Fortfarande svin hungrig så de blir inte bättre av de.

Grannen kommer över och tittar på Maja, valpen, sen blir klockan så mycket så jag ger Ebba kvällsmat och gör ordning henne medans Emil lagar mat. Går och lägger Ebba som tur är somnar med en gång. Tog inte mer än en minut. :)
Emil gör klart maten och jag hänger upp en tvätt. Sen äntligen kl 19,30 får jag mat!!!! Missar farmen och blir irriterad över de, men vi tittade på TV4 play ;)

Tänkte vi skulle sovit uppe i sängen inatt och låta Maja och ketchup sova själva i hallen. Men Maja skriker typ ihjäl sig och Ebba vakna så nu ligger jag och är arg i soffan. Jävla hårda soffa som är så obekväm så de finns inte. En soffa ska man sitta i och inte Sova i!!!!!!!


Jävla längtan hela tiden...

Idag har jag och min lilla familj vart i Borås, knalleland. Jag ville ha en ny klänning tills när vi ska på P3 guld galan nästa helg i Scandinavium! Ska bli så kul! Förra året var vi där med! Gravid som tusan va jag då ;)
Ebba får sova hos sin snälla underbara farmor och ketchup hos min mamma.
Dom som kommer uppträda är följande artister
Icona Pop. Timbuktu & Damn! Linnea Henriksson. Johnossi. Alina Devecerski. Ghost. Loreen. Norlie & KKV. Gnucci med Mash Up International och VAZ.

Dagen efter p3 guld ska vi äntligen till Kristianstad, lite utanför, och hämta vår söta lilla underbara valp "Maja" som den heter nu ;) en rottweiler tik som är 8 veckor! Jag längtar såååååå!

I Borås köpte jag även en ny t tröja, nylånbyxor och en ny laddar kabel till min mobil. Emil köpte en kabel till sin tele med som han kan koppla den till förstärkaren hemma.
Hittade en jättefin tak lampa i Borås med!!! Vill haaaa! Men kostade 4000 så får nog köpa den vid ett senare tillfälle när pengarna räcker till ;) helt underbar va den verkligen!!!! :)

Den 21 februari flyttar vi till vårt hus! Då ska de sättas staket de första som görs. Sen bygga ut vardagsrum med altan runt baksidan med badtunna nergrävd i altanen. Kommer bli toppenbra!

Sa upp mig i torsdags från mitt jobb. Och ska börja på ett företag i Partille som heter Göteborgs hemstäd. En bekant till mig äger de med sin man :) överlycklig för att börja där! De kommer bli helt underbart!!!! Längtar tills jag börjar där! Ska prata med min nuvarande chef i morgon om när jag ska sluta. :)

Jag är så förväntansfull !!!!


Kalas för mamma! :)

Va på kalas för mamma igår. Åt hos mat och glass med jordgubbar. Mumsigt!


Bilder från "julafton".

Innan vi åkte till Sälen firade vi jul hos min pappa med mamma och mina syskon. Ebba fick tre jättepaket. I dom låg en stor nalle som va 170 lång, en rosa trehjuling som va med en nalle som styre typ Lite speciell. ;) och en ior gunghäst som mest ser ut som åsnan i shrek. ;)

Jag och Emil fick ett flak öl, 22" fälgar till min bil och massa pengar av pappa ;)


År 2013

Kommer bli ett bra år detta kan jag gissa.

Vi har köpt ny hund som kommer 20 januari till oss. En rottweiler från två mycket fina föräldrar, pappan är hur fin som helst. Va och hälsade på och valde valp i tisdags. Stod mellan en grov valp och en normal stor, den grövre tyckte både jag och Emil va otroligt fin, men den va inte så kvinnlig av sig så vi valde den normal byggda. Just för vi ska tävla utställning med den, så då ska tikar vara feminina. Men den är otroligt söt och vi bara längtar tills vi får hem den.

Vi ska även flytta till vårt hus i feb. Har börjat packa så smått de vi inte har så mycket nytta av just nu. Ska börja med staket runt huset innan vi flyttar in. Det är ju ett måste så man kan släppa hundarna på trädgården och även Ebba sen när hon blir större. Måste även beställa ny soffa till bodegan och leta nya möbler. Behåller denna soffan som vi har nu tills Ebba blivit lite större och ev syskon till Ebba. ;)

Den 19 ska vi till P3 guld och ev sova på hotell.
Och i helgen ska vi på My dog på svenska mässan. ;)


Ebba <3


RSS 2.0