Länge sedan ett blogginläg

Nu var de ett bra tag sen jag bloggade. Har haft fullt upp och ingen lust till att blogga.
i veckan har jag och Karin tränat och varit duktiga. Emil har varit ledig tisdag, onsdag och torsdag, så vi har bara myst och haft de skönt. 
Ebba är jätteduktig och börjar vara vaken mer och mer här om dagen sov hon bara 3 timmar på hela dagen. Duktig liten tjej vi har fått. Hon kan stå om man bara håller henne i händerna och så kan hon sitta med stöd baom ryggen. Här går de fort i svängarna.
Här om dfagen var jag och Madde, och Ebba och Ellie så klart, hos Nathalie och bebismyste med Jennifer och Jessica och deras barn. Ebba som är yngstvar störst och Ellie som var äldst minst. Lite roligt tycker jag allt =)
Jag är så lycklig med min familj. Emil, Ebba och Ketchup är de bästa jag har. Jag mår bra när jag är med dom! 

Idag ska Ebba sova hos Farmor Karin. Jag och Emil ska till Cathrin och Robert och sen får vi se vad vi hittar på mer. 

Skickade iväg dopinbjudningarna i Torsdags så om alla kommer blir vi ca 95 stycken. Stor släckt har jag ju, och Emil liten så dom väger upp varandra bra vill jag lova! Även de närmaste vännerna är inbjudna, Vi får se hur mnga som kommer och tackar ja. Vi blir ju oftast mindre än de vi skickar till, då alla ska ha förhinder. och liknande. Den 14 juli är dopet iaf. Och det ska vara hemma hos pappa i hans trädgård. ska bli mys!

RSS 2.0