Ebba från sittande till stående. :)

Får muta med en pollypåse men vill hon ha något så går allt :) 7,5 månader gammal


Bilder på vårt hus!

Här kommer massa bilder på huset vi köpt. Hade besiktning idag på de, så nu är allt klart och vi flyttar in den 21 Feb. Eventuellt tidigare. Det ska bli så kul!!
Just nu innnan vi flyttar in så ska vi bara måla taket i köket vitt, annars så får de vara så som de är tills vi bott in oss och vet precis va vi vill ha! =)





Kalas

Var ju som sagt på kalas idag hos mormor och morfar.
Dom bjöd på kycklinggryta och äpplekaka till efterrätt. Supergott. Åkte sedan till pappa och pratade lite om en sak Emil och han ska göra i morgon. Hämtade lite diesel till min bil oxå :)

När vi kom hem dammsög och torkade Emil golven medans Ebba fick kyckling och rotfrukter.
Jag har alltid vart emot att ge burk mat till små. Var helt säker på att jag aldrig skulle fe Ebba de. Men nu när tiden inte räcker till så har hon fått de, kände mig som en kass mamma först, att jag gav henne onyttig mat. Men alla andra gör ju de och deras barn mår ju bra. Så hon får nog äta de ett bra tag till. ;)

Nu står jag och gör världens godaste mat. Köttbullepytt! Super?!!!

Imorgon blir de flyttstädning på jobbet och sen hem på ett möte med Emil. :)


Helt slut.

Sitter nu i bilen på väg och ära middag hos mormor och morfar. Emil kör och jag sitter bak med sovande Ebba. Längtar till tusen i morgon!


Har beställt en skidresa över jul så vi får en vit jul! Den 23 åker vi till Sälen, mamma, Felix, Tilda, Viktor, sebbe, Emil, Ebba och Karin. Mysigt ska de bli som tusan. Eftersom mamma inte åker skidor får Ebba och hon mysa ist medan vi andra bryter benen ;)


Glad!

Idag fick vi reda på en sak som gjorde oss toppenglada! :)

Livet är underbart!


Ett STORT dilemma

Bygga nytt hus och vänta på att de blir klart eller köpa ett färdigt?

Har sån besluts ångest. Både jag och Emil är helt kluvna, vi vill bygga nytt, men så otroligt mycke som ska göras, bygglov, försäkringar, hjälpa till att bygga ja, väldigt mycket som ska göras som både kostar pengar och tar tid.
Köper vi ett hus färdigt är ju allt redan gjort, men då får vi ju inte de precis så som vi vill ha de. Blir galen på hur vi ska göra. Råd?


Snabb som bara den


Varbergs kurort

Igår åkte vi till varbergs kurort och myste. Ketchup lämna vi till mamma och Ebba till farmor Karin. Åkte ner och åt på Harrys innan vi åkte till hotellet.
Badade, myste, åt middag. Igårkväll när vi skulle ut och röka så lånade Emil mina byxor. "Satt ju riktigt bra, fast dom är ju stora i midjan" snäll pojk jag har ;) haha. Värsta bra ordning på rummet med. De ska märkas att man bor på hotell ;)

Imorse åt vi den goda frukosten, i princip anledningen till vi åker just dit är frukosten! Gudomligt god!



Nov. 01, 2012

Ebba börjar åla sig fram nu. Kablar är de roligaste :) hon tar sig fram till saker på 3 sek. Siktet inställt sen kör hon. :)


RSS 2.0