Sjukhus

Igår var vi ute och gick med Ketchup i skogen, en långpromenad på ca 1,5 timmar, efter halva vägen så kände jag att jag fick väldigt ont i magen, det gjorde väldigt ont så de tog lång tid att gå hem. Emil erbjöd sig gå fort hem och hämta bilen så jag kunde åka hem, men de ville inte jag då vi var mitt ute i skogen. Som dom flästa vet är jag livrädd för Älgar, så känns inte så kul att sätta mig i på skogsvägen och vänta.

När vi kom hem så landa jag i soffan så kom Karin hit med kinamat så åt vi lite och jag gick o la mig igen. Emil tog sig en sväng om med damsugaren medans jag låg på soffan o titta på. =)
Vi tittade på Firman på 3:an, En ny bra serie som börja förra veckan. Vi gick o la oss efter de och jag kände att magen fortfarande värkte.
Vaknade hela natten och hade jätteont, men jag är ju inte den som är den nojiga så jag sket i att ringa som Karin ville att jag skulle göra.
När Emil gick till jobbet så började jag känna mig illamående, jag försökte somna om, men  de tog ca 1 timme innan jag kunde sova. Som tur var gick Selma ut när Emil gick till jobbet så slapp hunden och katten väcka mig, vilket dom bukar göra klockan 9 varje dag. Då har dom sin brottningsmatch utanför sovrumsdörren kl 9. Det är så irriterande att vakna av de varje morgon! Men vid 9 tiden är de dags att gå upp tycker jag iaf. Emil brukar ju ringa då med, för han har ju rast då! :)

Jag gick upp vid 10 och ringde Karin. Hon sa till mig att ringa barnmorskan iaf, men dom hade inte telefontid, så jag ringde specialistmödravårdwen i Borås, men dom hade inte telefontid dom heller så jag ringde Förlossningen tillslut. Dom sa att jag skulle komma in så dom fick kika på mig. Nu började magsmärtorna komma tätare. Förut var de bara på vänster sida men nu började de även komma på höger sida. 
Jag ringde Emil så han fick komma hem, och Karin så hon fick komma och ta Ketchup. 

Vi var inne runt halv 12 tiden på Förlossningen i Borås, dom satte ett CTG på mig, som visade mycket riktigt sammandragningar i täta intervaller. Så jag fick en spruta i Låret med Brecanyl som är muskelavslappnande så att sammandragningarna ska avta, dom avtog nästan med en gång, vilken lättnad att inte behöva ha ont mer. Fick träffa en doktor som gjorde ett vaginalt ultraljud och livmoderhalstappen såg bra ut! Vilken tur! =)

Vi åkte från sjukhuset vid 3 tiden, åkte och åt på Subway och sen åkte vi till byggmax och köpte fog och rollers till rummen vi ska måla. Sen när vi kom hem så la jag mig i soffan, och där har jag legat fram tills nu. Eller, jag gick upp och satte igng lite risgrynsgröt i ugnen, det är allt jag har gjort idag. Emil var ute en sväng med Ketchup förut. Karin var ute med han på deras promenad dom brukart vara ute på, tar ca en timme, så han hade ju klarat sig, men Emil ville ut en sväng o få lite luft :)

Ska nog inte jobba mer tror jag innan jag föder nu, lika btra att ta de lugnt nu så att jag inte anstränger mig för mycket så de sätter igång för tidigt, jag är ju bara i vecka 32, i morgon 33. =)
Puss o kram!

Kommentarer
Postat av: Emil

Du är duktig bloggerska du när du väl vill ;)

2012-02-06 @ 22:32:50
Postat av: Karin

Kanske ändå var bra att jag sa till dig att ringa :) Du blev ju av med det onda. nu får vi hoppas att det inte blir mer ont innan du gått tiden ut. Men att du fick mer ont och tätare sa du inte till mig, haha. Kram du är underbar och Emil också naturligtvis. <3<3<3

2012-02-06 @ 22:54:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0