Helgen ;)

I fredags var vi i göteborg och tittade vad Emils ryggtavla han vill göra skulle kosta ca, vi fick svar på minst 20,000, så vi väntar nog ett tag med den tyvärr, lite mycket pengar just nu :(

Efter de åkte vi till Elgiganten och köpte en filmkamera så vi kan filma Ebba sen när det är dags för henne att komma till oss. Det börjar närma sig med stormsteg nu, det ska bli så skönt att slippa denna kulan på magen, den är bara ivägen och jobbig!!

Efter de åkte vi till Ikea och skulle köpa en garderob, men vi kom hem utan garderob och väldigt massa annat onödigt ist. Köpte faktiskt en gungfotölj till ebbas rum, där vi ska sitta och natta, amma och mysa med henne :)
Efter ikea var klockan 8 när vi kom hem, då började vi måla om vårt sovrum, blev klara vid 12 tiden tror jag väll, åkte hem till Karin och sov över natten.

Igår vaknade vi hos Karin vid 11 tiden och åt frukost och myste lite, åkte hem och kom på att vi nog ville byta kameran till en bättre, så åkte upp till Borås och bytte upp oss lite :) åkte till Lindex och bytte ut bh som jag köpt men inte passa så bra... Åkte till Young thai och åt mat, sketagott, och stora portioner!

Sen åkte vi hem och målade i de vi missat i sovrummet, sen gick vi över till Ronald, grannen, och myste med Isabelle och prata skit :)

Före och efter bilder på rummet :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0