Fin bil!

Tjolavippenhej!
Helgen har vatir rolig, vi slapp åka till Polen, som vi igentligen skulle göra för att hämta min bil. Men pappa åkte ner o hämtade den istället.
Så vi var med på "höstskoj" i Kinna istället. Man går 7,5 km, och så är det massa stationer och frågor på vägen. I vårat lag var det Jag, Emil, Carola, Mikael, Ronald, Walle och Walles mamma. Vi kom tyvärr bara 7:a av 20 lag tror jag. men roligt hade vi! Efter det åkte vi hem och gick ut med Ketchup. Trötta var vi sen så vi gick o la oss en stund.
Sen blev det tacos och så åkte vi upp till Borås för att träffa Emils kompis. Så vi satte oss på en uteservering o myste. =)
Söndagen så blev det kalas hos Mormor, hon fyllde år. Sen Borås för att hämta min mobil och ett besök hos Emils mormor innan det var dags o mysa ner sig i soffan hemma och titta på Brides Maids. Så rolig film.!
Sen var det bara att vänta tills pappa skulle komma hem med min bil. Och det gjorde han! Det första jag märkte var att bilen var tvättad! Haha, sen tjoar Emil till att jag ska titta på lamporna! O så glad jag blev. Det satt Devil eyes framtill på bilen och klarglas bak, min bukla på sidan var borta o satan så glad jag blev!!
Körde hem pappa o sen blev det sängen, blev lite sent igår, la oss vid 12 tiden. Stackars Emil som var tvungen o gå upp fem i morse...
Idag har jag städat hela huset så nu glänser det en lite stund. Går ju inte håla rent när hunden springer ut o in, omöljligt att torka tassar efter varje gång han varit ute.
Älskar Emil ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0