Flytten närmar sig :)

Snart är de dags att flytta. I februari i och för sig men ändå. Helt plötsligt är vi där och de är dags att flytta.

Grannarna Ronald och Evelina ska ta våran lägenhet så ebbas rum slipper förstöras. Vi son lagt ner så mycke tid på de. Lilla Isabelle ska få bo där :)

Vi ska köpa lite nya möbler och vissa saker ska säljas. Vet inte hyr vi ska göra med Ebba än. Men de får vi se. Om hon ska bo på övervåningen själv och vi under henne eller om vi bor på övervåningen oxå till en början. Känns dumt och lämna henne där uppe själv och jag vet att jag inte kommer kunna slappna av om hon sover på en annan våning.

Ska så smått börja packa. Fixat lite lådor men lär behövas flera..

Måste sätta upp staket på tomten så ketchup kan springa runt som han vill. Så han gör nu. Vill inte behöva gå ut med han på morgonen. Då är de så Mycket annat som ska göras. Haha.

Vi Ska även isolera uterummet så de blir tv rum och glasa in altanen på baksidan och sätta in en badtunna på ett stort altandäck som ska gå runt huset. Mycket på g som ska fixas. Men de är skönt att de inte är ett måste att vi aka börja renovera. Allt är ju redan nyrenoverat så bara flytta in till en början. :)

Snart åker vi till Sälen en vecka med. :) ska bli jättekul. Undra om Ebba tycker de ska bli kul att sitta i bilen så länge med. Hmm. Någon som har tips när man åker långt med barn? :)


Kommentarer
Postat av: 22årig fru, egenföretagare och trebarns mamma

Alltid när vi åker till Åre (gjort det i 10 år) men sedan keven föddes så har jag och mamma tagit tåget med barnen. Tycker så synd om dom att sitta 10 timmar i bilen :/ Man själv får ju panik liksom. Dock är det inte lika långt till sälan men ändå ganska långt.

Men iår ska vi åka på natten så det är ett tips! Barnen får sova sen middag och så åker vi vid tio tiden så kommer dom mest troligt sova mestadels av tiden. Möjligen vakna någon gång bara. :)

2012-12-13 @ 07:26:28
URL: http://lindaglansins.blogg.se
Postat av: Angelica

"Vi ska köpa lite nya möbler och vissa saker ska säljas. Vet inte hyr vi ska göra med Ebba än." Hahaha lät som ni fundera på om hon skulle säljas också ;)

Du får ha lite roliga appar på telefonen, babblarna och lite sånt. Och räkna med att få stanna ett par gånger så hon kan få sträcka på sig Och röra sig.

2012-12-13 @ 07:59:30
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se
Postat av: 22årig fru, egenföretagare och trebarns mamma

Ja det har hon gjort i över en månad tillbaka. Får sin välling alltid i sängen på kvällen och somnar efteråt själv :)

2012-12-16 @ 06:38:17
URL: http://lindaglansins.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0