Lars Winnerbäck

Igår fyllde min älskade sambo år. 26 blev han. Fick på morgonen ett par hörlurar till datorn för ketchup åt upp dom gamla. Sen gjorde jag. Frukost och tog Ebba så Emil fick en slappar förmiddag. :) efter frukost så åkte vi till baby huset och beställde en ny barnstol till Ebba. Hon har växt ur sitt babyskydd och vill inte sitta i de, hon försöker bara sätta sig i de och de ser för obekvämt ut. Man Ska vara 5 månader ca när man byter till de vi köpte. Men eftersom hon är över medel i storlek och kan snart sitta själv, så prövade vi denna nya och hon satt jättebekvämt och man såg att hon var nöjd. Hon i butiken kände och Klämde lite så Ebba verkligen kunde ha den och de kunde hon. Fanns cerise, grå, blå och svart. Men vi ville ha en svart och röd så vi fick beställa en sådan som kommer nästa vecka. Monteringen ingår i priset så den blir rätt monterad. Läste en artikeln på testfakta att inte ens hälften sätter fast sina stolar rätt. Ska köpa extra spännen så Emil kan ha den i sin bil med. Och extra solskydd och liknande som är bra att ha. Hittade även en ny Harry till Ebba. En fin rosa kanin. Köpte även nya nappar med musse pigg och nappflaska med samma motiv. Jättefina!

Sedan åkte vi till stugan igen och åt pizza med Karin. Och Emil fick present av Karin och av mig igen.
Emil fick Lars Winnerbäck biljetter och en natt på elit Mollberg hotell i Helsingborg. Han blev jätte glad. :) så idag passar Karin Ebba och ketchup så åker vi och njuter av Go musik och fint hotell.

Gjorde tårta på kvällen. Eftersom Emil typ hatar tårta fick de bli maräng tårta med glass, chokladsås, grädde och banan mumsigt blev de ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0