Hundhus

Våran nya kamrat har fått ett namn! Han ska heta Ace :) allt går jätte bra med han. Han kissar och bajsar ute, kissat inne ett fåtal gånger bara. Jätte duktig!
Idag var vi på våran första promenad, och det gick toppenbra! Han var inte alls som många andra valpar som bara ställde sig och ville ha av kopplet! Duktig lilla bebishund, gick bara ca 500 meter så fick räcka med de eftersom han är valp. Ketchup tyckte de var kul att ha sällskap.

Övat lite på att åka bil idag med, går jätte bra! Han får åka med ketchup i början sen ska han få åka själv så han inte blir van att vara med ketchup hela tiden.
Vi har även övat på att vara själv, vi gick upp och duscha ketchup så fick han vara nere och han sa inte ett ljud :)

Vi sover på soffan med han nu på natten så han ska känna sig trygg de första, första natten sov Emil nere till ett sen bytte vi så sov jag där resten av natten, igår sov Emil nere hela natten till fem sen bytte vi så jag sov här på morgonen. Blir ju inte att man sover så ordentligt på soffan utan mer oroligt typ... Och hunden vaknar och gnyr lite och sen ska ketchup leka mitt i natten och blir inte så bra! Inatt blir de jag som sover på soffan eftersom Emil ska jobba i morgon.

Tror vi har fått en mirakel hund :) allt går toppen, och han kan nästan redan sitt när han ska få sin mat!

Mamma ska passa han när vi åker in till förlossningen så vi var och hälsa på där igår och träffa mammas hundar och barnen! Det gick galant, han är verkligen inte den blyga typen utan väldigt framåt och inte rädd för något i princip!

Idag var sebbe bror här med Astrid och hälsade på Ace, dom stanna ett tag och vi titta på tv och åt massa godis! Karin kom hit och gjorde mat till oss oxå! Vi är latast i världen! Haha !

Nu ska vi titta film och mysa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0